Skip to main content
Til toppen

Skaff dere verktøykassen for å lage spennende og SEO-vennlig innhold i nettbutikken

Nyhet! Vi tilbyr nå et pakkeprodukt som består av alle innholdselementene, og gjennom dette får dere et rikt utvalg av elementer for å skape stilig innhold i en fei - og som ivaretar SEO-krav.

12. april 2021 av Linda Fermann


Mye av innholdet på nettsteder i dag kommuniseres gjennom bilder, og da med tekst som en del av bildet. I de fleste tilfeller vil teksten som er på et bilde være høyst relevant og viktig i forhold til innholdet på resten av siden.

Da er det viktig å sørge for at teksten på bilder og bannere er lesbar for søkemotorene slik at dere ikke går glipp av viktig søkemotor-rangering. Det oppnås gjennom at teksten ikke er en del av bildet, men "ligger" oppå bildet.

Vi har laget mange ferdige innholdselementer som gjør nettopp dette, og nå kan dere få alle disse tilleggsproduktene i en pakke! Gjennom dette får dere mulighet til å lage innhold i nettbutikken som har variert uttrykk, og som ivaretar at teksten som legges på bilder er lesbart for søkemotorer.

Det er fullt mulig for dere å ivareta dette selv, gjennom å lage egne HTML-elementer hvor teksten legges oppå bildet. Men det krever at dere har kompetanse på HTML og CSS for å få dette til. Har dere ikke har det, så er disse innholdselementene enkle å bruke, og dere kan lage innhold på en enkel og rask måte. Vi har tatt oss av kodingen, og dere kan konsentrere dere om å lage flott innhold.


 

Klikk deg inn på pakkeproduktet for å se mer informasjon og hvilke tilleggsprodukter som inngår i det.

Du finner informasjon om hvert enkelt innholdselement her.

Se også demobutikken for tilleggsprodukter her, for å se hvordan disse innholdselementene ser ut og få inspirasjon til bruk av disse (i dialogboksen som popper opp, så er både brukernavn og passord "test").


Andre relevante artikler om SEO

 

Hva synes du om denne artikkelen?

Lenker
Min side