Skip to main content
Til toppen

Gurusoft driver stadig utvikling av nye og eksisterende produkter, og på disse sidene finner dere en oversikt over alle tilleggsprodukter vi tilbyr. Tidligere har vi skilt på om produkter var såkalte moduler eller utvidelser, og noen av de begrepene kan gå igjen i opplæringsmateriale, men nå omtales alle disse produktene som tilleggsprodukter.

Vårt mål er at vi i stor grad skal tilby standard programvare som dekker de generelle behovene våre kunder har. Vi erfarer at vi dekker de alle fleste kunders behov for bransjeløsninger, men tips oss gjerne om det er produkter dere savner.

Vårt mål er også at alle våre tilleggsprodukter generelt skal være rimeligere, ha bedre kvalitet, raskere leveringstid og lavere risiko for våre kunder enn når vi lager kundetilpasninger. 

Men husk at våre konsulenter alltid kan lage kundetilpasninger i løsningen deres, sånn at nettbutikken blir nøyaktig som dere ønsker. Vi kan lage noe helt nytt og unikt for dere, eller vi kan ta utgangspunkt i produktene vi har og tilpasse dem deres behov. 

Vi håper dere vil oppleve å trenge mindre kundetilpasninger etterhvert som dere tar i bruk tilleggsprodukter, og etterhvert som vi utvikler flere standard løsninger. 

Vi oppfordrer dere til å prøve tilleggsprodukter en periode for å teste hvordan de fungerer for dere og deres kunder. Hvis de ikke gir ønsket resultat vil vi veldig gjerne ha tilbakemeldinger. Se denne artikkelen for mer informasjon og alternativer hvis et av våre produkter ikke fungerer akkurat som dere ønsker. 

Mer ferdig programvare = mindre konsulenttimer

Lenker
Min side