Skip to main content
Til toppen

På disse sidene finner dere opplæringsvideoer og informasjon som hjelper dere som er butikksjefer til å bli superbrukere.

Alle våre kunder får tilgang til egne opplæringssider, der dere vil finne videoer og annen informasjon som vil hjelpe dere i arbeidet med nettbutikken.

Man kan selvsagt alltid bestille opplæring med våre konsulenter, og det kan være en god hjelp for å komme i gang når man er helt ny i arbeidet med nettbutikken. Det kan også være lurt å gjøre som en oppfrisking eller for inspirasjon senere.

Men for de av dere som ønsker å lære om nettbutikken på egenhånd, eller som ønsker å kunne friske opp og finne svar på det man lurer på når man lurer, så vil disse opplæringssidene være en god støtte til dette.

Vi fokuserer først og fremst på adminverktøyet og admin-funksjonalitet i opplæringen vår, da det er et ekspertverktøy. Ikke glem at dere også må sikre at dere er superbrukere i front end, dvs. den delen kundene deres ser og benytter, sånn at dere kan bistå dem og eventuelle kolleger som kun benytter front end.  

NB! De fleste videoer er nå oppdatert til siste hovedversjon Commerce Cloud 23. Det innebærer at det kan være noen avvik mellom videoen og sånn admin ser ut hos dere med tidligere versjon.


Cloud 23 - Opplæring

Lenker
Min side