Skip to main content
Til toppen

Alt-i-ett-løsningen for dere som satser på netthandel

Gurusofts kunder ønsker ofte å starte raskt og enkelt med en beste-praksis-nettbutikk som har fokus på brukeropplevelse, men med vissheten om at systemet er ledende på fleksibilitet og skalerbarhet slik at deres løsninger kan videreutvikles til å støtte fremtidens behov og konkurransesituasjon. 

Våre kunder kan starte enkelt med Gurusoft Ecommerce og samtidig være trygg på at det er en netthandelsplattform dere kan vokse med, eller som vi sier: "Våre kunder skal kunne ta forretningsbeslutninger - uten tekniske begrensninger".

For å få dere raskt i gang har vi utviklet et grunnprodukt, også kalt Startpakken, som inneholder all funksjonalitet som trengs for å starte en enkel nettbutikk. Alle funksjoner og prosesser i Startpakken er utviklet ut fra en beste praksis. Det er i tillegg gjennomført utstrakt testing, både på ulike plattformer, i ulike nettlesere, og av ulike kundegrupper.

Start med vårt grunnprodukt, vurder om dere også trenger integrasjoner med ERP systemet, sjekk hvilke tilleggsprodukter vi har som vil være nyttige og økonomisk lønnsomme for dere, og få hjelp av våre dyktige konsulenter til å sette opp deres nettbutikkløsning nøyaktig som dere og deres kunder trenger.

Klikk inn på produktet Gurusoft Ecommerce for å lese mer om alt-i-ett-løsningen som fungerer som netthandel, nettside og produktkatalog.

Lenker
Min side