Skip to main content
Til toppen

Cloud 23 - Nettsted - Bunn

Stikkord til denne videoen:

Bunnmenyen er sammen med toppmenyen en del av "globale elementer" nederst på layout-faner. Med andre ord, kan skru av og på elementet ved behov. Det er likevel ikke å anbefale å skru den av, ettersom informasjonen man legger inn både i topp- og bunnmenyen er ønskelig og fordelaktig at vises på alle sider.

Bygge opp bunnmenyen:
  • Bygger bunnmenyen som hvilken som helst annen side. Dersom du er usikker på hvordan å bygge en vanlig side, vil vi anbefale deg å se opplæringsvideoene om sider først. 
Innholdet i bunnmenyen:
  • Inneholdet i bunnmenyen er forskjellig avhengig av hva som er den viktigste informasjonen for nettbutikken eller nettsiden.
  • Den viktigste informasjonen er ofte ting kundene kan lure på inne på siden, men også ting som kan trygge kundene om å handle hos dere. Typisk viktig informasjon kommer derfor fra infosenteret, men kan også være fra andre sider eller artikler i nettbutikken.
  • Vi vil anbefale dere å ha god kontaktinformasjon, samt vise til betalingsbetingelser og håndtering av personvern.

Hensikten med bunnmenyen er å ha informasjonen tilgjengelig og synlig for kundene uavhengig av hvilken side de befinner seg på, som også skal gjøre dem trygge på å handle hos dere. 

PS! Det er viktig å sjekke at bunnmenyen "bretter" seg slik du ønsker på mobil. Elementene legges under hverandre per rad fra venstre til høyre. Test derfor alltid mobilvisning når du legger opp bunnmenyen.

Lenker
Min side