Skip to main content
Til toppen

Oppsett av nettbutikk Grunnprodukt

Vi setter opp Grunnproduktet for å sikre at dere kommer raskt i gang med ny nettbutikk.

Vi ønsker at dere skal ha mulighet til å bli kjent med, og begynne å arbeide med, deres nye nettbutikk så tidlig som mulig i prosjektet. Derfor vil vi sette opp en nettbutikk tidlig i denne fasen. I denne fasen er det grunnproduktet/standard løsning som settes opp, men med deres farger, logo og koblinger til deres Cloudinary-konto for bildehåndtering. Resterende oppsett og tilpasninger gjøres i neste fase.

Vi gjør oppmerksom på at det er fra dette tidspunktet lisensen for programvaren tas i bruk, og dermed også faktureres, ref. avtalen. 

Når nettbutikken er satt opp vil vi gi dere URL samt brukernavn til administratoren vi har satt opp. Normalt vil dette være deres nettbutikkansvarlig. Dere kan deretter selv opprette så mange brukere dere måtte ønske. Med tanke på sikkerhet og personvern anbefaler vi alltid at dere bruker glemt-passord funksjonen ved førstegangs innlogging, og at hver administrator setter sitt eget passord.

NB! Første gang dere går inn på denne URL'en vil dere få opp et eget "pop-up"-vindu der dere blir bedt om å legge inn brukernavn og passord. I begge feltene skriver dere "test". Dette er gjort for å sikre at Google og andre søkemotorer foreløpig ikke indekserer nettbutikken deres. 

Vi avtaler hva dere ønsker av opplæring og felles gjennomgang, men dere kan begynne å se gjennom våre opplæringsvideoer allerede nå.

Vi må også sikre kommunikasjon mellom nettbutikken og deres ERP-system dersom dere har behov for integrasjoner. Da vil vi i tilfelle sette opp en standard integrasjonsserver. Dere vil få ansvar for å installere en ERP-plugin dersom det er nødvendig for deres ERP-system. Alternativt vil vi avtale andre måter å integrere på, f.eks. via filer eller et API. Dette vil være avhengig av deres ERP-system og avtales i hvert enkelt tilfelle.

PS! Dersom dere er usikker på hva som inngår i vårt standard Grunnprodukt, så les om det her eller sjekk ut vår demobutikk. Les mer om demobutikken her.

Lenker
Min side