Skip to main content
Til toppen

Gurusoft Ecommerce Grunnprodukt - Demo

Gjør deg kjent med Gurusoft Grunnprodukt i vår demobutikk.

Formål med demobutikken

Vi har satt opp en demobutikk som har flere formål. Den skal blant annet:

  • Fungere som en vanlig nettbutikk, der man kan teste og gjøre seg kjent med funksjonalitet og viktige prosesser, som ordrelegging, registrering, søk etc.
  • Vise hva som til enhver tid inngår i grunnproduktet.
  • Brukes til demonstrasjon for potensielle kunder.
  • Og ikke minst skal den være et sted der våre kunder kan "leke med" funksjonalitet uten å risikere å "klusse til" egen nettbutikk.

Det er mulig å teste både front end og admin funksjonalitet i denne butikken. Front end skal være rimelig selvforklarende og her kan man trygt sette i gang på egenhånd. Når det gjelder adminverktøyet så kan man også sette i gang på egenhånd, men vi anbefaler normalt en felles gjennomgang / opplæring for å hjelpe dere i gang. 

Vi oppfordrer dere til å legge inn egne testdata hvis dere ikke finner akkurat det dere ønsker å teste.

NB! Hver natt nullstiller vi alle data som er lagt inn i demobutikken gjennom dagen. Dette gjør vi for å sikre et kjent og stabilt datasett til alle våre kunder hver dag.

Innlogging i demobutikken

Første gang man logger inn i demobutikken får man opp en "pop-up" for autentisering. Den ser sånn ut:

Autentisering

Her legger dere inn "test" som både brukernavn og passord.

Deretter er dere i selve nettbutikken og kan registrere dere med egen e-postadresse som brukernavn for å teste frontend funksjonalitet.

Dersom dere ønsker å prøve dere i admin, må dere ta kontakt med Gurusoft og be om en demobruker.

Dette gjøres på e-post: netthandel@gurusoft.no.

Vi anbefaler ikke å benytte disse admin brukerne til å teste frontendfunksjonalitet, det vil bl.a. kunne gå ut over ytelse, ref. egen artikkel om repsonstider for admin.

Tips - Siden mange adminbrukere kan være inne og endre i nettbutikken samtidig, anbefaler vi å lage en egen side eller annet innhold for å øke sjansen for at ingen andre endrer det du tester.

Lenker
Min side