Skip to main content
Til toppen
Meld deg på Summit 2023!

Meld deg på Summit 2023!

Bli med på kundesamling 17. - 18. oktober

Meld deg på her
Det er ingen tid å miste!
Det er ingen tid å miste! Ta i bruk Google Analytics 4 så fort som mulig, og sett opp en samtykkeløsning som ivaretar både brukere og lovkrav.
Hvordan legge inn lenker til Youtube-videoer
Hvordan legge inn lenker til Youtube-videoer

Det er ulike måter å hente Youtube-lenker på, og her ser på hvilke metoder/alternativer dere bør benytte dere av for å sikre at video kan spilles av.

Hva er et SSL-sertifikat og hvorfor er det nødvendig?
Hva er et SSL-sertifikat og hvorfor er det nødvendig?

Dere har kanskje merket at vi med jevne mellomrom, nærmere bestemt 1 år, oppretter supportsaker for fornyelse av SSL-sertifikat. Det finnes allerede en artikkel i Gurukilden som forklarer bestillingsprosessen, men i denne artikkelen tar vi for oss funksjonen av et SSL-sertifikat og hvorfor det er hensiktsmessig at denne prosessen går gjennom oss.

Google Analytics 4 - Gjør overgangen allerede nå
Google Analytics 4 - Gjør overgangen allerede nå

Gurusoft har utviklet støtte for Google Analytics versjon 4 i hovedversjon 2020. Vi oppfordrer våre kunder til å ta i bruk Google Analytics 4 allerede nå.

Gurukilden - finn inspirasjon og nyttige tips

Bli en Superbruker du også!
Bli en Superbruker du også! Superbrukerkurset er laget med tanke på dere som er helt ny i rollen som nettbutikkansvarlig, men der vi håper og tror at de aller fleste av våre kunder vil finne masse spennende og nyttig innhold.

Tilleggsprodukter for å lage spennende innhold

Tilleggsprodukter med nyttig funksjonalitet

Fokuser på nettbutikken, og bli inspirerert!
Fokuser på nettbutikken, og bli inspirerert! Vi tør å påstå at alle våre kunder vil være tjent med en årlig inspirasjonsdag hos oss.
Lenker
Min side