Skip to main content
Til toppen
Bli en Superbruker du også

Bli en Superbruker du også

Vi har nå lansert et helt nytt kurs, Superbrukerkurs, som egentlig er laget med tanke på dere som er helt ny i rollen som nettbutikkansvarlig, men der vi håper og tror at de aller fleste av våre kunder vil finne masse spennende og nyttig innhold.

Dette er et 2 dagers kurs som pågår med ca. 14 dagers mellomrom, og som inkluderer 30 dagers gratis brukerstøtte. 

Deler av prisen er sponset av Gurusoft, da vi mener at kompetanse tilsvarende dette kurset er avgjørende for å sikre dere en god og effektiv nettbutikkdrift, og  i tillegg sikrer det samstemte forventninger og gir et godt grunnlag for et langt og godt samarbeid. 

På kurset vil vi bl.a. gjennomgå mye nyttig informasjon rundt nettbutikkdrift generelt, roller og ansvarsfordeling oss i mellom, opplæring i bruk av admin - fra det enkle til det mest avanserte. Vi gir i tillegg konkrete råd og anbefalinger med tanke på SEO og innhold, og vi gjennomgår verktøykassen som er tilgjengelig for dere som ønsker hjelp til selvhjelp. På alle disse områdene har det skjedd mye de siste par årene. 

Dette kurset vil dermed også være nyttig for dere:

  • som ønsker en grundig opplæring i bruk av admin
  • som er nysgjerrig på våre anbefalinger rundt enkelttemaer som f.eks. SEO, hva attributter kan gjøre for nettbutikken, eller ønsker hjelp med hvordan lese og forstå et integrasjonsdokument
  • der det er lenge siden dere lanserte nettbutikken, og kanskje trenger å bli oppdatert på nye muligheter og endringer siden sist
  • som er alene med nettbutikkhandelen og ønsker noen å sparre med
  • som ønsker en "motivasjonsboost" og er klar for virkelig å gjøre en ekstra innsats rundt nettbutikken denne høsten

Du har oss tilgjengelig på chat i en 30-dagers support-periode, og all brukerstøtte i denne perioden er inkludert!

Dere kan stille med flere superbrukere fra samme bedrift på samme kurs. Dette innebærer at jo flere dere er på kurset, og jo mer aktive dere er, jo bedre blir dere på netthandel, og jo mer penger sparer dere på kurset. 

For å lese mer om hvordan vår pilotkunde opplevde kurset, se her: https://www.gurusoft.no/gurusoft-superbrukerkurs.

For mer informasjon og bestilling, se her: https://www.gurusoftecommerce.no/opplaring-ny-nettbutikkansvarlig.
 

Lenker
Min side