Skip to main content
Til toppen

Moderne og fremtidsrettet systemarkitektur

I denne artikkelen avslører vi litt av vår systemarkitektur for å nå målet vårt - best på fleksibilitet, skalerbarhet og sikkerhet.

Gurusofts programvarearkitektur er basert på beste praksis innenfor web-teknologi og netthandel. Vår strategi er å benytte velprøvd og gjennomtestet teknologi og Gurusoft Ecommerce er et kommersielt produkt med de garantier, support, sikkerhet, skalerbarhet og ikke minst fleksibilitet som er påkrevd for bruk av bedrifter/organisasjoner

Gurusoft Ecommerce leveres som en skytjeneste med overordnet arkitektur som vist i skissen nedenfor. Vi mener å ha et konkurransefortrinn i vår systemarkitektur.

 • Lagdelt systemarkitektur 
  • integrasjonslag; abstraherer integrasjon med forretningsystemer/ERP og isolerer kundens mapping/forretningsregler og databehandling/trafikk til ett lag i systemarkitekturen,
  • forretningslag; standard forretningsregler og selve motorveien i systemarkitekturen som er lik for alle kunder og
  • presentasjonslag; data og presentasjon er adskilt med kundens nettbutikk (front end) og adminverktøy (back end) som er responsiv/mobiltilpasset. 
 • Mellomlagring av data i minnet nære bruker i presentasjonslaget gir høy ytelse, også for innloggede kunder med personlige produkter, priser og innhold.
 • Kundetilpasset programvare er isolert til to steder i systemarkitekturen - kundens presentasjonslag og kundens integrasjonsregler. Dette gir Gurusofts kunder mulighet for kundetilpasninger for å sikre fleksibilitet for å imøtekomme forretningsbehov innenfor sine markeder og kundeavtaler.
 • Enterprise teknologi som er gjennomtestet og utnytter underliggende datakraft/prosessering på en optimal måte.
 • Bygget for service integrasjon med interne og eksterne tjenester. Servicebaserte integrasjoner er strategisk viktig for skybaserte applikasjoner. 

 

VÅRT MÅL er å gjøre Gurusoft Ecommerce til den foretrukne og ledende netthandelsplattformen for små og mellomstore organisasjoner med krav til garantier, support, fleksibilitet, skalerbarhet og sikkerhet. 

Lenker
Min side