Til toppen

Opplæring 1802 - System - Samtykke

Stikkord til denne videoen:

  • Denne funksjonen er laget først og fremst for dere som ønsker å innhente samtykke fra deres brukere, ref. GDPR. 
  • Men løsningen kan også benyttes i tilfeller der dere ønsker at kunder skal lese og bekrefte annen oppdatert informasjon.
  • Dere kan kun ha ett samtykke til enhver tid, og verktøyet er laget slik at kunden blir bedt om samtykke ved innlogging frem til samtykke er gitt. 
  • Etter at kunden har bekreftet samtykke vil dere kunne se dette ved uttrekk av lister på hvem som har samtykket. 
  • Dere kan også ta ut lister over hvem som så langt ikke har samtykket.
  • NB! Dere har ingen mulighet for å slette et samtykke, og vi anbefaler at det aldri endres, selv om dere har mulighet til å gjøre det.
  • Dere kan imidlertid fjerne aktivering av samtykket når som helst.
  • Tips - Vi anbefaler at dere tester dette ut på deres testmiljø, eller eventuelt i demobutikken vår, for når dette er satt på i deres nettbutikk så vil det aktiveres for alle kunder umiddelbart.
  • Det kan være behov for kundetilpasninger på toppen av startpakkeløsningen, for å ivareta deres forretningsbehov. Men test gjerne standardløsningen i vår demobutikk.