Til toppen

Nå bestemmer du selv om du ønsker å være i redigeringsmodus i nettbutikken

Dere har talt - og vi har lyttet. Nå kan du selv bestemme om du ønsker å være i redigeringsmodus i nettbutikken, og du kan skru dette på og av slik du selv ønsker.

8. februar 2021 av Produktavdelingen


En nyttig og effektiv funksjonalitet i nettbutikken, er at du kan redigere tekst direkte i nettbutikken, uten å måtte går til adminverktøyet for å redigere.

Vi har underveis fått produktforslag fra mange av dere om at det er ønskelig at det er en mulighet til å skru av denne funksjonen av. Og at man heller skrur den på når man ønsker å redigere innhold.

I siste oppdatering av grunnproduktet (versjon 20), så har vi etterkommet dette ønsket, og du styrer nå om du skal kunne redigere eller ikke. I adminverktøy-menyen på toppen av siden, og som du har tilgang til når du er logget inn som adminbruker, er det nå et nytt menypunkt.

Når du kommer inn på en side i nettbutikken, så står det "Slå på inline redigering". Det betyr at du i utgangspunktet ikke er i redigeringsmodus, men slår dette på dersom du ønsker å redigere noe av innholdet på siden.

 



Dersom du trykker på dette, så endres teksten til "Slå av inline redigering". Det betyr at du nå er i redigeringsmordu, og kan gjøre de tekstendringer som du ønsker på siden.

 


 

Merk at dette gjelder per side, slik at når du slår på redigeringsmodus, så gjelder det kun for den siden som du står på. Navigerer du til en annen side i etterkant, så er redigeringsmodus forhåndsdefinert til å være avslått.

Se også her for flere produktnyheter.

Hva synes du om denne artikkelen?