Skip to main content
Til toppen

Ønsker dere rabattkoder i nettbutikken?

Rabattkoder er en fin måte å gi dine kunder eksklusive rabatter ved bruk av en kode. Klargjør rabattkoden i nettbutikken og del den ut til dine kunder.

31. august 2020 av Einar Nyland Kjær


Med tilleggsproduktet "Rabattkode" er det raskt og enkelt å få på plass rabattkoder i nettbutikken, og det kan hjelpe dere med å øke salg og understøtte kampanjer. Det krever kun noen få timer med konsulentbistand i oppsett, og så er dere i gang!

For å koble prisregler til en rabattkode må rabattkoden benytte seg av en av gruppetypene under. Hvilken av disse som skal benyttes, avtales med deres konsulent når tilleggsproduktet settes opp i deres nettbutikk. Kun en av disse kan brukes:

  • Kundegruppe
  • Rabattgruppe
  • Prisgruppe

Vær oppmerksom på at én kunde kan kun benytte én rabattkode om gangen (kan ikke kombinere flere rabattkoder samtidig), men det er ingen begrensing på antall ganger en rabattkode kan benyttes av en og samme kunde.

Vi har laget en brukerveiledning for rabattkoder, og denne finner dere også inne på selve tilleggsproduktet "Rabattkode".

Bruk av rabattkoder forutsetter en god forståelse av egne data, spesielt når det gjelder priser og hvor disse kommer fra. Priser kan enten komme via import fra ERP og andre eksterne systemer, eller opprettes direkte i vår nettbutikk. For nærmere informasjon om priser kan denne artikkelen være nyttig sammen med videoene her.

Ta kontakt med kundeservice dersom det er noe dere lurer på, eller ønsker å finne mer ut av om dette er noe for dere. Og dersom dere ønsker å få satt opp rabattkoder i deres nettbutikk, er det bare å legge inn en ordre på det, så tar vi kontakt og setter dette opp for dere. 

Hva synes du om denne artikkelen?

Lenker
Min side