Skip to main content
Til toppen

Fikk du med deg disse nyhetene på kundesamlingen?

På årets digitale utgave av Ecommerce Summit ble det presentert flere nye tjenester og en ny demobutikk for tilleggsprodukter.


Supportavtale

Supportavtale har vært etterlyst av flere av dere og vi har vurdert litt ulike modeller og versjoner.

Vi har nå landet på en avtale med et innhold som vi håper vil være attraktiv for de av dere som:

  • har høye ambisjoner og ønsker å satse på netthandel
  • ønsker en ekspert/guru lett tilgjengelig som sparringspartner og rådgiver
  • ønsker tett oppfølging og -samarbeid
  • ønsker å redusere småfakturaer for konsulentbistand


Dersom dere kjenner dere igjen i de tre første punktene, så skal dette være en avtale som gir dere verdi. Det siste punktet om å unngå småfakturaer, er ikke nok i seg selv. Fokuset bør være å tjene penger på nettbutikken og øke bunnlinjen, ikke nødvendigvis spare penger. Selv om det også kan bli en hyggelig bieffekt. Avtalen innebærer at dere også får rabatt på konsulentbistand og tilleggsprodukter.

NB! Denne avtalen er beregnet på dere som har lansert nettbutikken, og er i produksjon. Den er ikke nødvendig for dere som er i et oppstartsprosjekt med oss, og foreløpig kun jobber i et testmiljø.

Vi tester denne tjenesten ut 2021, og det vil kunne forekomme endringer i tilbudet i denne perioden. Dere som bestiller denne avtalen vil være våre pilotkunder og vi vil ønske tilbakemelding på hvordan dette fungerer for dere, og gjøre oss egne erfaringer i denne perioden. Målet er selvsagt at denne tjenesten er vinn-vinn, og at vi sammen hjelper hverandre sånn at deres nettbutikk og deres Superbrukere blir så gode som mulig.

Se Supportavtale for flere detaljer og forutsetninger.


Opplæringspakker

Vi har utviklet flere ulike opplæringspakker for dere som ønsker å bli superbrukere, lære noe nytt, få en oppfriskning i viktige områder knyttet til nettbutikken deres eller lære om ny funksjonalitet i nyeste versjon av programvaren.

Foreløpig gjennomfører vi disse kursene online og på bestilling. Dette innebærer at prisen er pr. time, og dere kan delta så mange dere ønsker fra samme firma til samme pris.

Se oversikt over de ulike opplæringspakkene her.


Ny demobutikk for tilleggsprodukter

Hittil har dere hatt tilgang til en demobutikk for grunnproduktet, hvor dere kan gjøre dere kjent med funksjonalitet i grunnproduktet og teste dette ut. Vi ønsker at dere skal ha samme mulighet for mange av tilleggsproduktene vi tilbyr, og vi har derfor jobbet med å lage en demobutikk for disse.

Her vil dere finne inspirasjon, ulike muligheter og bruk av innholdselementer. Dere vil også kunne teste mange tilleggsprodukter som selgerverktøy, tilgangskontroll, rollestyring, rabattkode etc.

Gå til demobutikken her.

Lenker
Min side