Skip to main content
Til toppen

Brukte en dag hos Gurusoft og ble inspirert

Ballongbutikken vant en inspirasjonsdag med Gurusoft og ble inspirert av netthandelsguruer.

På Ecommerce SUMMIT i høst hadde Gurusoft tilbud på en inspirasjonsdag. Det ble en suksess med mange bestillinger uken etter. Gurusoft valgte å gi tjenesten gratis til førstemann som bestilte "Inspirasjonsdag", og det var Ballongbutikken som stakk av med denne premien. 

Ballongbutikken har det største utvalget av ballonger og tilbehør i Norge, de er tre ansatte, og holder til i Sandefjord. Butikken eies av ekteparet Åse Marie og Petter Vabog, som har drevet ballongsalg siden 1989. De har drevet med nettbutikk i en del år og hadde jevnt over en bestillingsprosent på under 50%. Det var da de byttet fra tidligere løsning til Gurusoft Ecommerce i 2016 at de fikk skikkelig fart på bestillingene i nettbutikken. Hittil i år kommer 79% av bestillingene via nettbutikken, og det er ny rekord.

 

Nå i februar har Petter og Åse vært på inspirasjonsdag, og i ettertid har vi tatt en prat med Petter for å høre om hans opplevelser av dagen og denne tjenesten vi tilbyr. 

 

Her gir Vytautas Zaleckas (til venstre) og Hilde Strøm Larsen (til høyre) fra Gurusoft, Petter og Åse Vabog (i midten) fra Ballongbutikken en gratis inspirasjonsdag.​​​​​​Her gir Vytautas Zaleckas (til venstre) og Hilde Strøm Larsen (til høyre) fra Gurusoft, Petter og Åse Vabog (i midten) fra Ballongbutikken en gratis inspirasjonsdag.

– Dette var en meget vellykket dag, forteller Petter, og det var godt å få noen til å se nettbutikken med nye øyne. Vi syns Gurusoft hadde forberedt seg godt med både en god analyse av vår nettbutikk, og de hadde en liste med e-handelsområder som vi gikk igjennom i løpet av dagen. Gurusoft har dyktige konsulenter, og i vårt tilfelle var det Vytautas Zaleckas og Bjarne Laksmark som inspirerte og ga oss mange nyttige råd og innspill.

– En ting jeg satte stor pris på var den profesjonaliteten konsulentene hadde da de kommenterte nettbutikken vår. Husk dette er jo nesten barnet vårt, vi har jobbet mye med nettbutikken og lagt ned mye tid og kjærlighet i den, og når noen kanskje kritiserer den kan det oppleves som litt vanskelig. Men dette gjorde Gurusoft sine konsulenter på en meget profesjonell måte, og vi takker dem for så direkte og konstruktive tilbakemeldinger. Etter selve dagen fikk vi en rapport med oppsummering av tips og anbefalinger samt forslag til nye løsninger, og vi har allerede latt oss inspirere til å jobbe videre med mange av disse punktene sammen med Gurusoft.

 

– Gurusoft tipset oss om flere gratis verktøy og områder som vi selv kan benytte oss av for å sjekke og forbedre nettbutikken vår. Bl.a fikk vi tips om å sjekke og korrigere våre egne Google-søkeresultater, søkemotoroptimalisering, nettstedkart, og bruk av pro-site maps.com for å kontrollere brutte lenker. Vi fant ut av våre 1000 sider så hadde vi fire  brutte lenker som er vanskelig å finne uten et slikt verktøy. Dette er verktøy vi anbefaler flere å benytte seg av.

– Det eneste vi fant å utsette på dagen, var at det ble litt lange økter, med lite pauser og sen lunsj da vi alle lot oss rive med, sier Petter med et glimt i øyet.

– Alt i alt var dette en kjempe inspirerende dag for oss, og vel anvendt tid, så dette kommer vi til å gjøre igjen, avslutter Petter. 

Åse og Petter Vabog her sammen med inspirasjonsguruene Vytautas Zaleckas og Bjarne Laksmark fra Gurusoft.

 

Vil du også bli inspirert av Gurusoft?

Les mer om inspirasjonsdagen her.

Lenker
Min side