Skip to main content
Til toppen

Innholdsproduksjon

Når produksjonsmiljøet er satt opp er det alltid der dere jobber videre med innhold / informasjon.

Våre nye kunder starter alltid med ny nettbutikk på et testmiljø. Her pågår arbeidet med innhold som våre kunder jobber med, mens Gurusoft jobber med utvikling og oppsett av kundetilpasninger i løsningen.

Når man har kommet til lanseringsfasen, dvs. når man er klar for å lansere en ny nettbutikk med Gurusoft, vil vi sette opp den nye nettbutikken deres på et produksjonsmiljø. 

Fra nå av er det ALLTID i produksjonsmiljøet dere skal jobbe videre med eget innhold. Det er kun innhold som blir publisert her som blir tilgjengelig ved lansering av ny nettbutikk.

Det kan tenkes vi beholder testmiljøet, og at dere tester funksjonalitet der, men innhold som eventuelt utarbeides på testmiljøet fra nå vil ikke bli med til lansering. Dere må derfor passe på at dere har gode vaner og rutiner internt som sikrer dette.

Dette vil også gjelde for senere tilfeller, dvs. når vi avtaler nye leveranser etter den første lanseringen. Ny løsning vil da måtte testes på testmiljøet, og muligens vil dere måtte utarbeide spesielle testdata for å teste funksjonaliteten. Men fremdeles er det sånn at disse testdataene ikke blir med over til produksjon.

NB! Dersom det gjøres unntak fra denne hovedregelen, avtales det helt spesifikt. Det gjøres i ytterst få tilfeller.

NB! Vær oppmerksom på arbeidet med bilder i Cloudinary. Dersom dere har en felles konto som benyttes både til nettbutikk testmiljø og produksjon, så kan bilder som endre i testmiljøet i verste fall påvirke nettbutikken deres som er i produksjon. Diskuter eventuelt alternativer med våre konsulenter, eller les mer om Cloudinary

Lenker
Min side