Skip to main content
Til toppen

Tips oss om nye løsninger

 

Vi er opptatt av at vår utvikling skal være kundedrevet.
Har du tips og forslag til nye løsninger dere trenger, så ønsker vi å høre om det. Fyll da inn skjemaet nedenfor.

Dersom du har lenker, bilder eller annet med eksempler på noe av det du ser for deg, er det supert. Men det er ikke nødvendig. Du kan gjerne godt også tipse oss om en idé du har, eller en løsning du skulle ønske fantes.

Vi håper det skal komme inn mange tips og ønsker og at vi sammen skal lage mange GuruLabs- løsninger fremover. Likevel må vi ta et lite forbehold om at det ikke er sikkert at alle ønskene vi mottar resulterer i GuruLabs løsninger. Det kan være ulike grunner til det. Vi kan heller ikke garantere at vi rekker å gi alle tilbakemelding om dette.

Men det vi derimot kan garantere er at vi vil gjennomgå alle tips og ønsker som meldes inn, og de vi tror best egner seg til å standardisere vil vi presentere som potensielle nye løsninger i Kundeportalen.

Hvilke av disse som prioriteres å utvikle ønsker vi at dere skal bestemme. Vi vil i utgangspunktet prioritere de løsningene som får flest interessenter, og der vi har pilotkunder som ønsker å bidra.

PS! Det at vi velger å ikke lage en funksjon som en standardisert GuruLabs-løsning, betyr ikke at vi ikke kan levere løsningen. Det er alltid et alternativ at de som ønsker løsningen kan bestille det som en vanlig kundetilpasning til deres nettbutikk. Det er mulig vi ikke vil råde dere til det, men da gir vi i tilfelle tydelig beskjed. 


Lenker
Min side