Skip to main content
Til toppen

Ballongbutikken ble inspirert av Gurusoft

Ballongbutikken ble så inspirert under årets SUMMIT at de ønsket å slå til på Gurusofts tilbud om en inspirasjonsdag.

Petter Vabog og Åse Marie Vabog i Ballongbutikken selger ballonger til hele landet og har drevet nettbutikk i 15 år.

Lang erfaring med netthandel

Ballongbutikken har drevet netthandel og utviklet nettbutikken sin de siste 15 årene. De startet enkelt med en selvlagd løsning for bestilling på e-post. Første nettbutikk ble levert av Mamut (nå Visma) som hadde en enkel nettbutikk inkludert i regnskapsprogrammet. I 2007 investerte Ballongbutikken i oppgradering til Visma Global og med Zpider som deres nettbutikkplattform.

Utviklingen innenfor netthandel og mobil skjer raskt og setter stadige nye krav til fleksibilitet og skalerbarhet. I 2015 trengte igjen Ballongbutikken å ta et nytt løft på netthandelsplattformen for å fortsette og vokse uten tekniske begrensninger. Dette er grunnen til at de valgte Gurusoft Ecommerce som deres netthandelsplattform. 

Ble inspirert for mer inspirasjon med Gurusoft

Petter Vabog ble inspirert under årets kundearrangement og ønsket å slå til på Gurusofts tilbud om en "Inspirasjonsdag". Gurusofts inspirasjonsdag er en ypperlig tjeneste der Gurusofts konsulenter hjelper dere et godt stykke på vei i deres arbeid med å drive en konkurransedyktig nettbutikk. 

Gurusoft på besøk hos Ballongbutikken

Gurusoft ville gjøre ekstra stas på den første bedriften som bestilte en inspirasjonsdag og hadde med seg noen gaver som oppmerksomhet da de kom til Ballongbutikken. Vil du se et kort intervju med Petter og Åse sammen med lederen for våre konsulenter Hilde Strøm Larsen og konsulent Vytautas Zaleckas. Klikk her eller på bildet for å se intervjuet.

 

På bilder ser vi Vytautas Zaleckas og Hilde Strøm Larsen fra Gurusoft sammen med Åse Marie Vabog og Petter Vabog i Ballongbutikken (i midten).

Hva er en inspirasjonsdag?

Gurusoft har erfarne rådgivere som sikrer god forståelse og lønnsomhet i deres arbeid med nettbutikken! En god nettbutikk krever jevnlig oppfølging og arbeid for å være konkurransedyktig. På internett skjer nyutvikling og innovasjon raskt, og det kan være både vanskelig og tidkrevende å holde seg oppdatert. Her er Gurusofts rådgivere gode samarbeidspartnere som vil bistå dere i å utnytte nettbutikkens fulle potensiale.

Les mer om inspirasjonsdag med Gurusoft her.

Lenke til Ballongbutikken.

Lenker
Min side