Til toppen
Problemer finnes ikke, det finnes bare utfordringer, og der hvor det er utfordringer, finnes det løsninger også.
La oss løse utfordringene dine sammen!
Vytautas Zaleckas (Vitas)

Rolle i Gurusoft

I Gurusoft jobber jeg som systemutvikler/konsulent/teknisk prosjektansvarlig/løsningsarkitekt, litt avhenging av hva det er behov for. Jeg har god erfaring med de fleste ERP-systemer, så du møter meg ofte i integrasjonsprosjekter. Jeg jobber også med nettbutikktilpasninger, bygger interne og eksterne verktøy og deltar gjerne i de mest avanserte prosjekter.

Min bakgrunn

Jeg er opprinnelig fra Litauen, og har bodd i Norge over halvparten av mitt liv. Jeg studerte Informatikk på NTNU i Trondheim, og begynte å jobbe i Gurusoft etter at jeg fullførte bachelor-utdanningen min i 2011. Gjennom mange år i Gurusoft har jeg fått mye kunnskap om e-handelsfaget. Jeg er en god ressurs og sparringspartner både internt i Gurusoft, og for dere og deres ERP-partnere.

Annet om meg

Kall meg gjerne Vitas, alle gjør det!

Jeg elsker å kode, automatisere og finne på gode løsninger. Jeg driver også med det på kveldstid så fort jeg har ledig tid til det. Jeg blir fort engasjert i nye ting, og jeg elsker å lære.

Jeg digger å spille brettspill, helst sånne som har mange regler og en god del taktikk i seg. Og er det i tillegg et samarbeids-spill, så har spillet alt jeg ønsker meg, og det er ikke fritt for at mange kveldstimer tilbringes over spillbrettet med gode venner.