Til toppen

Velg riktig løsning og partner

Velg riktig løsning og partner

Vi vet at en ny nettbutikk er en stor investering for de aller fleste bedrifter, både når det gjelder tid og penger. Det er derfor viktig at dere velger riktig løsning og riktig partner. Dette er like viktig for oss, som det er for dere, og vi ønsker å skape trygghet ved valg av Gurusoft.

Vårt mål er å hjelpe alle våre kunder til en effektiv og lønnsom nettbutikk. Gurusoft søker alltid god kommunikasjon og effektive prosesser gjennom alle ledd, fra kjøpsfasen, via den første prosjektgjennomføringen, til drift, forvaltning og videre utvikling av nettbutikken deres. Vi ønsker å dele vår netthandelskunnskap og i fanen til venstre med "tips fra våre konsulenter" kan du se noen videoer med nyttige tips i netthandel og bruk av Gurusoft Ecommece.

Dersom dere velger å gjennomføre et prosjekt med oss, vil vi sikre at vi har gode felles prosjektverktøy som vi benytter til kommunikasjon og oppfølging. Og vi loser dere trygt gjennom prosjekftfasene basert på deres foretrukne prosjektmodell. 

Dere finner noe informasjon om dette her under de åpne nettsidene våre, men som registrert bruker vil du få mer informasjon. Registrer deg nå!