Til toppen
Mitt mål som deres prosjektleder er at prosjektene er strukturerte og ryddige med en gjennomtenkt og helhetlig prosjektplan. Og selvsagt at vi har kontroll over fremdrift, kost og kvalitet.
Tonje Jørgensen

Rolle i Gurusoft

Jeg jobber som prosjektleder i Gurusoft. Det vil si at jeg er deres hovedkontakt hvis jeg er den som jobber på deres prosjekt. Jeg vil være den som holder i prosjektet og er ansvarlig for Gurusoft leveranser. 

Jeg er også her for dere når det gjelder generell rådgivning, og kan bistå med alt fra inspirasjon og tips til hvordan dere kan forbedre nettstedet, oppnå bedre synlighet eller "ranking" på søkemotorer (SEO) til innholdspublisering/markedsføring (CMS). Du kan lese mer om slik bistand her. 

Min bakgrunn 

Jeg har flere utdannelser innen høyere utdanning under beltet, senest en mastergard i Markedsføring og Business fra Leeds I England. Etter studiene i Leeds pakket jeg snippesken og flyttet til London for å prøve lykken. Der fant jeg både jobb og bosted relativt fort som førte til at jeg ble der i over syv år. Så vendte det hjem til Sandefjord, hvor jeg er født og oppvokst, og begynte å jobbe som prosjektleder innen IT-bransjen. Spol frem noen år senere hvor jeg nå er her. Jeg har jobbet i Gurusoft siden mai 2018 og jeg stortrives! 

Annet om meg

Jeg er en som "alltid" har på prosjektlederhatten, da jeg liker at alt jeg gjør og er involvert i er strukturert, ryddig, med en hensikt og har en deadline. Min største syssel er, faktisk, vasking og rydding(!). 

Ellers har jeg et mål om å gå en topptur hvert år, gjerne noe som er over 1700moh. Jeg har veldig høydeskrekk, men det gjør toppturene bare enda mer spennende, for jeg liker å pushe meg selv, og gjøre ting jeg ikke kan eller aldri har gjort før.