Til toppen
Jeg hjelper dere finne gode løsninger, og jeg stortrives når dere utfordrer meg og våre løsninger med komplekse spesialbehov.
Tommy Hetty Kjellum

Rolle i Gurusoft

Min rolle i Gurusoft er systemutvikler, men med tiden har jeg også mer og mer fått rollen som løsningsansvarlig og løsningsarkitekt. Jeg synes det er svært spennende å sette meg inn i komplekse behov og løse disse på best mulig måte for våre kunder, slik at dere kan bli så effektive som mulig og fokusere på andre oppgaver. Jeg brenner sterkt for optimalisering både av funksjonalitet og arbeidsoppgaver, men har også øye for det å vurdere nytte/kost. 

Jeg er løsningsorientert og en ekspert på å se muligheter i systemer slik at disse kan settes sammen til å jobbe med hverandre. og kommer ofte med kreative løsninger som også kan utfordre systemer. Kunder som kjenner meg godt, vet at det å gi meg en liten nøtt å tenke på kan resultere i kreative og gode løsninger som gjør en forskjell i nettbutikken.

Min bakgrunn

Før jeg begynte i Gurusoft jobbet jeg i familiebedrift i Tønsberg med distribusjon og produksjon av fiskevarer og egenprodusert røykelaks. Her jobbet jeg som fabrikksjef og ansvarlig for internkontrollsystemet for matproduksjon. Jeg jobbet også mye med maskinreparasjoner og ombygginger for å optimalisere produksjonskapasiteten. Jeg har alltid hatt en stor interesse for data og begynt allerede her å utvikle systemer for lager og logistikk, samt beregning av produksjon og innkjøp. 

Med tiden bestemte jeg meg for å starte å studere datateknikk og gjennomførte studiet Bachelor Engineering ved Høgskolen i Vestfold. 

Ved siden av studiet jobbet jeg både som selger i Megaflis og som grensekontrollør i Politiet ved Torp flyplass.

Etter studiene begynte jeg å jobbe for Gurusoft, hvor jeg fremdeles er, og trives svært godt.

Annet om meg

På fritiden har jeg alltid et lite prosjekt på lur. Som regel er det noe automasjon og elektronikk som knyttes til prosjektene. IOT og egenproduserte smarthuskomponenter er det som er mest spennende om dagen.

Sommeren tilbringer jeg stort sett i Larviks skjærgård, tøffende rundt i en gammel tresjekte med familien.