Til toppen

GURUTEAM - Spesialister på netthandel

Guruer - våre konsulenter får meget gode tilbakemeldinger

Gurusoft har flinke konsulenter som leverer tjenester knyttet til vår netthandelsplattform og fagområdene produktinformasjon, netthandel/e-handel og integrasjon. Vi får tilbakemeldinger på at vi er tydelige i kommunikasjon og våre råd, noe vi forsøker å gjøre når vi vet hva som fungerer, og ikke. 

Vår grunnfilosofi og våre verdier beskriver Gurusoft og våre ansatte på vårt beste. De skal ligge i "ryggmargen" for hvordan vi skal samarbeide, møte utfordringer, utvikle forretningsrelasjoner og styrke vår konkurransekraft. "Reisen er viktigere enn målet" signaliserer at vi har en langsiktighet i alt vi gjør med Gurusoft. Vi tenker som idrettsutøvere og fokuserer på de daglige oppgavene. Vårt fokus er å bygge en treningskultur der vi forsøker å gjøre ting litt bedre i dag enn i går. GURUTEAM - SPESIALISTER PÅ NETTHANDEL som brenner for vårt fag og ønsker å dele fagskunnskap med våre kunder. Lokalisert i Sandefjord, nordens ledende netthandelsby, har Gurusoft utviklet et medarbeiderteam med solid kompetanse og erfaring innenfor faget netthandel/e-handel.

Vi vet at en ny nettbutikk er en stor investering for de aller fleste bedrifter, både når det gjelder tid og penger. Det er derfor viktig at dere velger riktig løsning og riktig partner for dere, da dette er en investering dere skal dra nytte av i mange år fremover. Dette er like viktig for oss som det er for dere, og vi ønsker å gjøre det vi kan for å gjøre dere trygge på hva dere får dersom dere velger oss. Kunder vokser MED Gurusoft, ikke fra Gurusoft. 

Vårt mål er å hjelpe alle våre kunder til en effektiv og lønnsom nettbutikk. Gurusoft søker alltid god kommunikasjon og effektive prosesser gjennom alle ledd, fra kjøpsfasen, via den første prosjektgjennomføringen, til drift og forvaltning og videre utvikling av deres netthandelsplattform og tilknyttede løsninger. 

Prosjektmetodikk og -verktøy

Dersom dere velger å gjennomføre et prosjekt med oss, vil vi sikre at vi har gode felles prosjektverktøy som vi benytter til kommunikasjon og oppfølging. Og vi loser dere trygt gjennom prosjekftfasene basert på deres foretrukne prosjektmodell. Kunder og partnere får brukere i nettstedet og får tilgang til relevant og oppdatert informasjon om prosjektgjennomføring med Gurusoft. Hvilke tjenester dere har behov for kan, og vil sannsynligvis, endres gjennom nettbutikkens levetid. Uansett behov skal Gurusofts konsulenter og guruer være der for å levere tjenester og løsninger som dekker deres behov.

Foreløpig har vi beskrevet våre generelle konsulenttjenester i produktet samt om tjenesten vår inspirasjonsdag. I tillegg vil de fleste moduler i nettbutikken kreve konsulenttjenester for oppsett og konfigurasjon. Mer informasjon om dette finner dere på den enkelte modul.

Dere finner ytterligere informasjon om våre arbeidsmetoder, prosjektgjennomføring og verktøy her

Les om vår grunnfilosofi og verdier her.