Til toppen
Jeg ønsker å finne den beste løsningen for deres behov og er her for å hjelpe til med å ta de riktige valgene.
Sturla Gunnerød

Rolle i Gurusoft

I Gurusoft har jeg rolle som konsulent og systemutvikler. Jeg har et stort ønske om å lære meg alt som innebærer systemutvikling og webutvikling, og ønsker ikke å sette noen grenser for hva jeg kan lære. Jeg er disponibel for ERP-adapter installasjon, integrasjoner, nettbutikkutvikling, support og rådgivning.

Min bakgrunn

Juni 2019 fullførte jeg en Bachelorgrad i ingeniørfag "dataingeniør - sikkerhet og nettverk" ved Universitet i Sørøst-Norge. Samme år var jeg så heldig å få jobb i Gurusoft som systemutvikler.

Tidligere har jeg jobbet som servitør for Redningen ved sjøen i Tønsberg. Både som sommerjobb og jobb ved siden av studiet.

Jeg har også to år på rad hatt sommerstudentjobb i Statens vegvesen Region sør hvor jeg drev med objektregistrering i Nasjonal vegdatabank (NVDB) med GPS-utstyr. Jeg var også delvis med på å etablere ny nettside for prosjektet "Bypakke Tønsberg-region". 

Annet om meg

Jeg elsker alt som har med internett og elektronikk å gjøre, og er veldig motivert for å lage moderne og robuste løsninger. Både på jobb og privat. 

IT har eksplodert de siste årene og hatt en enorm utvikling. Det er derfor viktig å henge med i tiden og jeg prøver alltid å holde meg oppdatert.

På fritiden min driver jeg med private kodeprosjekter både med kollegaer og alene. Jeg liker å fikle med elektroniske komponenter for å lage smarthouse løsninger og automatiserte jobber.

Tidligere har jeg drevet veldig mye med dataspill og data har vært en stor del av min oppvekst. For tiden går det mye i serier, og jeg klarer lett å binge en serie på en dag :)