Til toppen
Jeg vil gjerne utfordres på å lage avanserte løsninger som løfter nettbutikken deres til nye høyder.
Steinar Vilnes

Rolle i Gurusoft

I Gurusoft er min rolle å jobbe som konsulent og utvikler. Min oppgave er først og fremst å sørge for at kundene får den funksjonaliteten de har behov for, og at løsningene til kunden er stabile og at alle eventuelle problemer blir tatt hånd om og løst så raskt som mulig.

Jeg tar også hånd om eventuelle spesielle behov, om kunde skulle trenge spesialttilpassede og mer komplekse funsjoner som produktkalkulatorer, skreddersydde kalendre og lignende.

Min bakgrunn

Jeg kommer opprinnelig fra Tønsberg, og studerte informatikk til en bachelorgrad ved det som da var Høgskolen i Vestfold. Før det hadde jeg vært innom andre studieretninger til jeg satset på en karriere innen IT. 

Jeg begynte i Gurusoft i juni 2021. I årene før det har jeg jobbet for tilsvarende bedrifter i Drammen og Oslo. Dette gjør at jeg har en variert kompetanse innen webteknologi og e-handel fra flere ulike bedrifter, som driver på litt ulike måter. Jeg har blant annet vært ansvarlig for nettbutikken til Mester Grønn i tre år. 

Av erfaring har jeg både benyttet meg av standariserte løsninger som Wordpress/Woocommerce og plattformer bygget opp internt i bedriften. Foruten dette har jeg også bygget opp ganske omfattende backoffice system fra bunnen opp. På prosjektene har jeg gjort alt fra å skrive HTML og Javascript, til å sette opp databaser og skrive koden på bakenden, i tillegg til å integrere mot ulike system som Visma og Klarna. 

Annet om meg

På fritiden driver jeg gjerne med ting, som er ganske vanlig for folk i min bransje. Noe av fritiden bruker jeg på å holde meg oppdatert på hva som skjer teknologisk, og utforsker programmering ved å teste ut nye aktuelle teknologier.

Jeg spiller også en god del brettspill og er aktiv i et par spillklubber lokalt her i Vestfold. Dette er en hobby jeg har hatt siden ungdomsskolen, og liker spill som tar noen timer og har kompliserte regelsett. Liker spesielt spill med et historisk tema, som går fint sammen med min generelle interesse for historie. 

Foruten dette har jeg også interesse for populærkultur, og er veldig glad i ting som science fiction, fantasy og lignende.