Til toppen

Netthandelsplattform for 1881s kunder som vokser ut av dagens løsning. Gurusoft er kjent for å begeistre kunder med krav og vi leverer produktinformasjon (PIM), netthandel, innholdsmarkedsføring, kundeservice og integrasjon med ERP, alt i en plattform og en leverandør! På denne siden har vi samlet informasjon for deg som 1881 kunde.

Programvare tilpasset norske og nordiske SMB virksomheter — B2B og B2C

Fleksibilitet og skalerbarhet, vokser med Gurusoft

Mer ferdigvare og færre konsulenttimer

Integrasjon med forretningssystemer som Visma og Microsoft

Fagspesialister fra netthandelsbyen Sandefjord


Valg av design med kundeeksempler

 

Investering i presentasjonslaget kan gjøres når som helst. Vår erfaring er at mange kunder i første fase fokuserer på etablering av forretningslogikk, integrasjoner og automatiserte verdikjeder og at investeringer i presentasjonslaget kommer i en fase 2. 

Vi har en avansert motor for å styre design selv. Dere kan se på våre demo sider som gir et inntrykk av mulighetene dere har til å tilpasset nettsidens/nettbutikkens presentasjonslag (front end). Gurusoft har bygget inn funksjonalitet for innholdsmarkedsføring og gir administrator mulighet til bygge opp innholdssider selv. Les mer om våre løsninger på gurushop.no.
 

Kunder med fokus på visuelt uttrykk:

Jane Iredale

Jane Iredale

Niche

Niche

Deguy Fashion

Deguy Fashion


Kunder med tekniske produkter:

Foss Fiberoptikk

Foss Fiberoptikk

Jacobsen Dental

Jacobsen Dental

Right Price Tiles

Right Price Tiles


Kunder med fokus på innhold og opplæring: 

Løplabbet

Løplabbet

Kristiania Høyskolen

Kristiania Høyskolen

Triple-S

Triple-S


 

LITT AV HVERT

PRODUKTER

PRODUKTER

Pakkeløsninger, moduler og utvidelser

BLOGG

BLOGG

DEMO

DEMO

DEMOSTORE


HVORFOR EN PRAT MED GURUSOFT OM NETTHANDEL?

 

Vi er kjent for å snakke forretning, ikke teknologi, med våre kunder. Etter en samtale med Gurusoft, eller en av våre mange kunder, vil dere se nye muligheter for digitalisering og økt konkurransekraft i deres verdikjede.

Brukerdrevet produktutvikling med kort vei mellom kunde, support og utvikler gir oss en unik mulighet til å utvikle brukervennlige og tidsbesparende bransjeløsninger. 

Fagkunnskap og innovasjon, med tilhold i netthandelsbyen Sandefjord tar vi pulsen på netthandelen hver dag. Vi brenner for vårt fag, våre produkter og suksess for våre kunder!