Til toppen
Utvikler med forkjærlighet for integrasjoner og ERP-systemer. Trenger du å koble sammen ett eller flere systemer? Spør meg om råd!
Martin Severin Steffensen

Utvikler med forkjærlighet for integrasjoner og ERP-systemer. Trenger du å koble sammen ett eller flere systemer? Spør meg om råd!

Rolle i Gurusoft

Min rolle i Gurusoft er som utvikler. Når det er sagt så skriver jeg ikke bare koden du trenger for å imøtekomme et behov, men jeg rådgir deg også i forbindelse med hvordan deres behov kan løses på best mulig måte sett fra både deres kunders ståsted, og fra et teknisk ståsted. For å kunne lage den beste løsningen er det viktig at vi snakker godt sammen og jeg stiller gjerne et spørsmål ekstra for å være sikker på at du får akkurat det du trenger.

Du møter meg typisk på møter hvor vi snakker om integrasjoner mellom deres støttesystemer og nettbutikken, underveis i prosjekter eller i henvendelser til kundeservice.

Jeg er en kjempenerd når det kommer til integrasjoner, men jeg løser også saker tilknyttet presentasjonslaget i nettbutikken, så uansett hvor i deres verdikjede en problemstilling befinner seg så ikke nøl med å spørre meg om du lurer på noe.

Min bakgrunn

Min interesse for utvikling dukket opp i barneskolealder da jeg oppdaget språkene HTML og etterhvert PHP for å utvikle nettsider. Jeg har min formelle utdannelse fra Høgskolen i Vestfold (nå Universitet i Sørøst-Norge) hvor jeg studerte informasjonssystemer og IT-ledelse.

Jeg har jobbet i en årrekke med drift av både skrivebords- og servermiljøer kjørende både Windows og Linux, med fokus på installasjon og vedlikehold. I min rolle som utvikler gjør dette meg bedre rustet til å imøtekomme deres integrasjonbehov da jeg også innehar en generell forståelse for miljøet omkring deres støttesystemer.

Utover dette har jeg kompetanse innenfor en rekke ulike programmeringsspråk og setter meg kjapt inn i eksisterende, også løsninger utenfor Gurusofts sfære, noe som er spesielt nyttig om du i nettbutikkprosjektet ønsker å erstatte et gammelt system dere har fra tidligere.

Personlig

Utenfor kontortid brenner jeg for kulturlivet i Larvik og Sandefjord hvor jeg arrangerer festivaler for mennesker med fantastiske fritidsinteresser i alle aldre, du finner meg gjerne på Retrospillmessen i Sandefjord eller Banzaicon i Larvik.

Jeg er aktiv i Larvik Røde Kors Hjelpekorps og er rett som det er å se i Røde Kors-vest på forskjellige arrangementer rundt omkring i Larvik. Hvor hjertestarteren er plassert er gjerne det første jeg ser etter når jeg går inn i ei ny bygning.

I tillegg til dette er jeg også interessert i hund og liker meg godt i skogen eller på stranda hvor jeg trener med Lilith, min japanske spisshundtispe på snart 6 måneder.