Til toppen

Markedsmateriell for Vismapartnere

Tekst til Vismapartnere

Gurusoft totalansvar for deres netthandelsløsning på toppen Visma! Dere har ett kontaktpunkt når det gjelder integrasjoner, nettbutikk, funksjonalitet, drift, videreutvikling og generell rådgivning innenfor fagområdet netthandel. 

Gurusoft har tatt posisjonen som en ledende leverandør av netthandelsplattform i det norske markedet. Deres produkt Gurusoft Ecommerce leveres som en skytjeneste med de garantier, vedlikehold og support som er viktig for forretningskritiske systemer. Sammenligning av ulike netthandelsplattformer viser at Gurusoft er meget konkurransedyktig på kvalitet og pris tilpasset små og mellomstore norske virksomheter. 

 

Gurusoft er fullintegrert med Visma.net, og lokomotivene Visma Business og Visma Global, via Nordens råeste Visma integrasjon. Gurusoft har vært Visma partner i 10 år, vi har sertifiserte Visma-guruer og samarbeidsavtale med mange Visma-forhandlere. 

Gurusofts visjon er at deres kunder skal kunne ta forretningsbeslutninger - uten tekniske begrensninger. Dette medfører høye krav til innovasjon, brukervennlighet, fleksibilitet og skalerbarhet i både produktutvikling og konsulentbistand. Gurusoft er en samarbeidspartner dere kan stole på, et solid firma med fornøyde kunder, god ledelse og sterke resultater prestert gjennom mange år. 

 

Gurusoft har en kundedrevet produktutvikling og arrangerer årlig kunde- og partnerarrangement: Gurusoft Ecommerce SUMMIT. 

 

Logoer

Standard:

Med hvit tekst: