Til toppen

Markedsmateriell for partnere

Tekst 

Gurusoft totalansvar for deres netthandelsløsning på toppen av ERP! Dere har ett kontaktpunkt når det gjelder integrasjoner, nettbutikk, funksjonalitet, drift, videreutvikling og generell rådgivning innenfor fagområdet netthandel.

 

Gurusoft har tatt posisjonen som en ledende leverandør av netthandelsplattform i det norske markedet. Deres produkt Gurusoft Ecommerce leveres som en skytjeneste med de garantier, vedlikehold og support som er viktig for forretningskritiske systemer. Sammenligning av ulike netthandelsplattformer viser at Gurusoft er meget konkurransedyktig på kvalitet og pris tilpasset små og mellomstore norske virksomheter. 

 

Gurusoft har integrasjon med de fleste forretningssystemer (ERP) i det norske markedet. Vi har maler for å gjøre det raskt og effektivt å komme i gang med Gurusoft Ecommerce. Gurusoft Ecommerce flytter deres eksisterende systemer ut i skyen og gir nye muligheter for konkurransekraft og samhandling i deres verdikjede.

 

Gurusofts visjon er at deres kunder skal kunne ta forretningsbeslutninger - uten tekniske begrensninger. Dette medfører høye krav til innovasjon, brukervennlighet, fleksibilitet og skalerbarhet i både produktutvikling og konsulentbistand. Gurusoft er en samarbeidspartner dere kan stole på, et solid firma med fornøyde kunder, god ledelse og sterke resultater prestert gjennom mange år. 

 

Gurusoft har en kundedrevet produktutvikling og arrangerer årlig kunde- og partnertreffet Gurusoft Ecommerce SUMMIT. Her får brukerne oppleve nyheter, fagstoff, bygget nettverk og komme med forslag til nye behov og ønsker som ønskes bygget inn i deres produkter. 

 

 

Logoer

Standard:

Med hvit tekst: