Til toppen
Jeg trives med å løse utfordringer og finne fram til gode teknologiske løsninger som dekker behovet.
Marah Adas

Rolle i Gurusoft

Jeg jobber som konsulent og systemutvikler i Gurusoft, og jeg startet i april 2021. Jeg vil bidra med både utvikling av funksjonalitet i nettbutikken og integrasjoner, og ser fram til å finne gode løsninger i lag med dere.

Min bakgrunn

Jeg er opprinnelig fra Palestina, hvor jeg tok Bachelorgrad i "Dataingeniør" ved Universitetet i Palestina. Etter fullført studie startet jeg å jobbe som systemutvikler, hvor jeg fikk verdifull kompetanse i de prosjekter jeg var involvert i. I 2012 flyttet jeg til Norge. Det tok noen år før jeg fikk napp på en jobb som var litt relatert til min utdanning, men jeg liker å stå på og da løser det seg som oftest til slutt. Jeg fikk da jobb på en videregående skole og underviste i programmering og IKT, og det var en veldig positiv opplevelse. Jeg elsker å lære bort, og det var utrolig gøy å oppleve når elevene lærte nye ting. 

Men nå er jeg her i Gurusoft, og nå skal jeg gjøre det jeg liker aller mest - nemlig utvikle og programmere selv. Jeg gleder meg masse til å bli litt nerd igjen, fordype meg i kode, løse behov og utvikle smarte løsninger. Og ikke minst - lære nye ting!

Annet om meg

På fritiden liker jeg å være med venner og familie. Vi finner på mye sprell, og gode og lange middager er en selvfølgelig ingrediens. Og jeg synker gjerne ned i sofaen når kvelden kommer og roen har senket seg, og ser på en god actionfilm! 

Jeg liker også å lære nye ting og utvikle meg som programmerer, så det ikke fritt for at det går en del timer til fordypning når jeg har anledning til det.