Til toppen
Jeg liker å knekke nøtter med kunder og egen organisasjon for å komme frem til de beste løsningene.
Magnus Stensager

Rolle i Gurusoft

Jeg jobber som prosjektleder I Gurusoft, og vil dermed være deres hovedkontakt og nærmeste allierte. For å sikre at prosjekter går så knirkefritt som mulig, er det min oppgave å strukturere, bemanne og følge opp fremdriften fortløpende.

Samtidig vil jeg fungere som en sparringspartner som kan bistå med svar, eller finne noen som kan svare på alt dere som kunder vil lure på i løpet av prosjektet.

I meg vil du få en engasjert, drivende og resultatorientert prosjektleder, som liker å jobbe systematisk og strukturet for å sikre fremdrift i prosjektene.

Det er viktig for meg å møte kunder på deres hjemmebane, og jeg vektlegger gjensidig tillit, ærlighet og verdiskaping. Som økonom vil naturligvis også prosjektøkonomi være et viktig tema, med fokus på kostnadseffektive og gode løsninger for å dekke akkurat dine behov. 

Min bakgrunn

Jeg har en mastergrad i siviløkonomi fra Handelshøyskolen BI i Oslo, med fordypning i business law, taxes and accounting.

Etter endt utdannelse har jeg både jobbet som regnskapsfører på Rema 1000 sitt hovedkontor og revisor I KPMG. Nyttige erfaringer jeg har fått i disse rollene er blant annet evnen til å kombinere det å jobbe med små detaljer og samtidig ha kontroll på det store bildet.

Med tanke på min utdannelsesbakgrunn og tidligere jobberfaring, har jeg arbeidet med både store og små kunder og store og små utfordringer. Jeg mestrer å ha mange baller I luften uten å miste blikket på sluttresultatet.

Annet om meg

Jeg er lidenskapelig opptatt av sport, og sluker det meste av hva idrettsverden har å tilby. Tidiligere spilte jeg fotball, både på fritiden og i bedriftslag og det er vel kanskje fotball som står mitt hjerte nærmest. Når det er sagt er jeg også veldig glad i å prøve nye idretter, og den seneste tiden har både squash, tennis, golf og diskgolf stått høyt i kurs.

Sport skal selvfølgelig også nytes på tv, og det skal nok ikke sees bort i fra at også naboene mine får med seg når det spilles en viktig fotballkamp eller Karsten Warholm er på oppløpssiden. Det skorter i alle fall ikke på entusiasme og konkurranseinstinkt.