Til toppen

Netthandelsløsninger for varehandel

Gurusoft er spesialister på netthandel innenfor varehandel. Vi skaper størst forretning og verdi for kunder som har et betydelig antall produkter og ordre. Digitalisering og selvbetjeningsløsninger gir som regel høy nytte/kost verdi for virksomheter fra 10 ansatte og opp til 250 ansatte, som følgelig er vårt hovedmarked.  

Type kunder/bransjer Gurusoft har løsninger for:

  • Varehandel er spesialiteten til Gurusoft. Vårt produkter er utviklet for salg av varer innenfor kategorier som: klær, sko, tilbehør, kropp/helse, elektronikk/tekniske produkter, sport og fritid, hobby, leker og dagligvarer/mat. 
  • B2C salg er tradisjonelle nettbutikker som retter seg mot forbruker/konsument. Løsninger for B2C salg følger med i våre grunnprodukter. 
  • B2B salg betyr høyere krav til å bygge inn deres kundeavtaler og konkurransefortrinn som del av de digitale løsningene. Gurusoft har utviklet mange produkter og løsninger for bedriftssalg. 
  • Multikanal løsninger er online produktinformasjon, netthandel og kundeopplevelse som er integrert med bakenforliggende systemer og som også er integrert med butikk. Bestill på nett og hent i butikk er et eksempel på multikanal. 
  • Abonnementsløsninger er på full fart inn også innenfor varehandelen, eksempelvis innenfor skjønnhetsprodukter, mat og dyrefor. Gurusoft har erfaring med og løsninger for salg av produkter på abonnement.

Gurusoft er en samarbeidspartner som har løsninger som utvikler seg etterhvert som våre kunder vokser og behov endres. 

Kunder vokser MED Gurusoft, ikke fra Gurusoft.

Gurusoft forstår at det kan være vanskelig å velge RIKTIG teknologi og samarbeidspartner for deres satsing innenfor netthandel. Vår erfaring viser at mange vokser ut av valgt løsning i løpet av ett til tre år. Med Gurusoft får du både ledende teknologi og dyktige fagkonsulenter lokalisert i Nordens ledende netthandelsmiljø. Vårt mål er å ha den mest fleksible og skalerbare netthandelsplattformen for detaljhandel (B2C) og bedriftskunder (B2B).