Til toppen
Jeg er en dedikert guru med mange interesser og arbeidsområder, som får energi av å samarbeide med dere, og har som mål å bidra til å gjøre deres hverdag enklere.
Linda Fermann

Rolle i Gurusoft

Klisjeaktig som det er - jeg er en potet! Jeg er involvert i mange ulike områder i Gurusoft, og du har nok truffet på meg eller hatt kontakt med meg i ulike situasjoner.

Jeg startet med å være en dedikert Kundeservice-supportguru for dere, og her har vi fått en ny superguru i Fredrick. Jeg har et stort hjerte som banker for dere som er våre eksisterende kunder. Så selv om jeg ikke er i frontlinjen på support nå, så er jeg fortsatt involvert og kjenner på pulsen. Deres tilbakemeldinger skaper min hverdag, og Fredrick og jeg jobber tett sammen.

Noe av hverdagene mine går med til å være prosjektleder for de av dere som oppgraderer fra tidligere versjon til ny versjon med nytt adminverktøy. Det er en super jobb, da jeg vet hvor befriende det er å gå fra en ganske begrensende løsning, til en løsning hvor det kun er kompetanse og kreativitet som setter begrensninger og ikke løsningen. Det er en fornøyelse å være med på denne reisen med dere!

Jeg er videre involvert i Kundeportalen og utvikling av denne, og jeg har store visjoner for hva jeg ønsker gjennomført. Men, som med alt - vi må gjennomføre de riktige tiltakene til riktig tid. Det er alltid en kost/nytte som ligger til grunn, men jeg håper at noen steg som er tatt allerede har tilført dere verdi i form av å bli selvhjulpne og finne informasjon om det dere har behov for. Vi verdsetter deres tilbakemeldinger - og skulle du ha noe som du savner informasjon om - gi en tilbakemelding her.

Nå tenker du kanskje at det ikke er plass til mer? Å, joda - jeg er en nordlending med evne til å sjonglere og fokusere. Jeg er lidenskapelig opptatt av produktutvikling, og sitter tett på denne prosessen i Gurusoft, både når det kommer til videreutvikling av grunnproduktet og utvikling av nye produkter. Jeg gir mitt ypperste for at dere skal oppleve at våre produkter utvikler seg og tilfredsstiller krav dere har.

Min bakgrunn

Tro det eller ei - jeg passer perfekt til å være den poteten jeg har blitt. Gurusoft har truffet blink - og det har sannelig jeg også! Jeg er en guru - og dere må nok "slite" med meg i tiden som kommer! 

Det er lettere å ramse opp hva jeg ikke har gjort - enn hva jeg har gjort. Det har til og med blitt en intern spøk på huset her, "Det har sikkert Linda drevet med, eller studert". Og i mange tilfeller har jeg det. I utdannings-baggen har jeg med meg grunnfag i pedagogikk, sosialantropologi og kriminologi. Så har jeg bachelor-grad i "Eiendomsmegling" og i "Informasjonssystemer og IT-ledelse".

Arbeidsmessig så har jeg melket kuer og kjørt traktorer, snekret, stått i kiosk, solgt biler, vært kjøkkenassistent, pleiet eldre, jobbet i kommunen, vært gartner, hatt ansvar HMS (SHA) på byggeplasser, vært eiendomsmegler, dirigert trafikk ved asfaltlegging, vært securitas-vakt, vært assistent hos veterinær, vasket på legekontor, vært servitør, produksjonsassistent på kortfilmer og teateroppføring, vært "alt-mulig-dame" og "camp-manager" på hjelpeoppdrag for den norske stat i Pakistan, og mange andre mindre jobber.

Min bakgrunn før jeg tok siste bachelor i IT og startet i Gurusoft i 2015, er ikke særlig teknisk. Det tror jeg er en stor fordel i mitt møte med dere. Gjennom utdanning og erfaring har jeg opparbeidet meg forståelse for det tekniske - men jeg er en praktiker i forkledning. Så føl dere fri til å minne meg på det dersom jeg blir for teknisk i min forklaring - husk at det er lett for oss alle å dukke ned i kaninhullet og få skylapper på. Jeg setter pris på at du drar meg opp til overflaten og forteller hvor skapet står.

Annet om meg

Tja, det får bli et par sære fun-facts.

Jeg har en uimotståelig trang til å ta vare på emballasje (det kan jo brukes til servering eller gave) - vi har kjøpt utallige skap fra Ikea bare for å ta vare på det. Samlingsgraden overstiger nok avhendingsgraden...og min bedre halvdel er nok ikke like happy som jeg er.

Jeg har 3 mil til jobben, og forsøker å sykle fra mai til oktober. Da står jeg opp litt over klokken fire på natten, og setter meg på sykkelsetet halv seks og tråkker mot jobb. Jeg digger å sykle, og skifter på å sykle med landeveissykkel og el-sykkel. Alle som vurderer el-sykkel og som er i tvil, ring meg - og jeg skal overtale deg! 

Flytte stein eller jord i hagen! Det er ingenting mer befriende enn noe som virker uoverkommelig der og da, men som underveis gir den største mestringsfølelsen. Det er utrettelig, langvarig, det er noen tegn til endring underveis, men det er langt til målet. Det er der jeg trives best - i prosessen.