Til toppen
Jeg tar kontroll på prosjektgjennomføringen - men fungerer like mye som rådgiver, gir opplæring og mitt bidrag for at prosjektene får en kontrollert gjennomføring.
Lars Ottesten

Rolle i Gurusoft

Jeg er prosjektleder og konsulent hos Gurusoft, og jobber med netthandelsprosjektene sammen med våre kunder og andre dyktige konsulenter i Gurusoft. Jeg tar kontroll på prosjektgjennomføringen - men fungerer like mye som rådgiver, gir opplæring og mitt bidrag for at prosjektene får en kontrollert gjennomføring. Med god gjennomføring og et samarbeid basert på samstemte forventninger legger vi grunnlaget for et attraktivt samarbeid for begge parter. 

Et netthandelsprosjekt oppleves for dere som et meget lærerikt utviklingsprosjekt - både i det å utnytte Gurusoft programvare på en god måte og ikke minst i intern forståelse og kompetanseheving knyttet til digitalisering. Sammen skaper vi for kundene våre et bedre grunnlag for å lykkes med netthandel. Etter lansering har egentlig prosjektet så vidt startet - og sammen med andre dyktige guruer er jeg gjerne sparringspartner og rådgiver også etter lansering.

Min bakgrunn

Jeg er har 3 årig utdannelse fra Handelshøyskolen BI innenfor økonomiske- og markedsorienterte fag. Etter studier har jeg jobbet i en rekke ulike selskaper, stort sett innenfor handel. Jeg er en typisk entreprenør, og har vært gründer i flere egne selskap. Variert erfaring med handel av både tjenester, forbruksvarer og kapitalvarer - konsument og bedrift.

Startet som ehandler i 2009, og har jobbet med netthandel frem til nå - og kommer fortsette med det. Det er veldig spennende å være en del av en bransje som kombinerer et av de eldste fagområdene som handel er - med fokus på netthandel som på mange måter har endret spillereglene betydelig for både leverandør og kunde. Fortsatt endres og utvikles netthandel meget raskt, samtidig som de viktigste elementene innenfor handel er det samme.

Jeg har vært ehandler i små og store selskaper frem til 2019, og etter det jobbet på leverandørsiden med mål om å gi support og hjelpe aktører i å lykkes med sin netthandel. Effektiviseringsgevinster, gi grunnlag for gode kundereiser og rigge et selskap for å hente ut sitt vekstpotensiale er meget spennende utfordringer. 

Det er flere viktige parametre å følge i en netthandel, og sentralt å finne hvilke målsettinger en legger som styrende faktorer i strategiske valg og beslutninger. Selv er jeg gjerne opptatt av hvilken effekt konvertering har og betydningen denne har for omsetning, mer en f.eks trafikkmengde. Men her er mange sammenhenger, og ulike målsetninger  - jeg er veldig gjerne sparringspartner på disse områdene med dere.

Annet om meg

Med oppvekst i Sandefjord med flott skjærgård og med mange timer på vannet hver sesong fra jeg var barn, har båtlivet en helt spesiell betydning. Ellers liker jeg å reise med familien, og å oppleve kulturer og natur som er ulikt det en er kjent med. I tillegg til å bo i Norge, har vi bodd i USA (North Carolina), England og Sverige.