Til toppen

Dekkimportøren valgte SAP og Gurusoft Ecommerce

Bridgestone importøren skiftet ERP system og netthandelsplattform som løste importørens utfordringer og fikk fart på salget.

Gjerde & Byhring AS er Norges eldste dekkimportør og norsk forhandler av verdens strørste dekkprodusent Bridgestone. Med en omsetning på 200 millioner og 35 ansatte, satser de nå på bedre kundeservice og salg med nytt ERP system og netthandelsplattform fra Gurusoft.

Utfordring

Gjerde & Byhring AS hadde en eldre versjon av et ERP systemet med en webshop integrert. Dette var en gammel løsning som gikk tregt og ikke lot seg oppgradere. Denne tregheten førte til misfornøyde kunder og mindre salg.

Den nye løsningen

Gjerde & Byhring oppgraderte sitt ERP-system til SAP Business One med bistand fra firmaet Boyum IT. Sammen valgte de en netthandelsplattform fra Gurusoft Ecommerce. Gurusoft har god erfaring med integrasjoner mot SAP Business One. Kombinasjonen mellom SAP og Gurusoft gir en fleksible og skalerbar løsning for Gjerde & Byhring samt deres forhandlere.

Resultat

I dag er Gjerde & Byhring godt fornøyd med sin netthandelsløsning fra Gurusoft som er godt integrert mot SAP. De har flere utviklingsprosjekter i netthandelsplattformen og har en målsetning om at den skal omsette for rundt 100 millioner i løpet av året.

Om Boyum IT

Vi er en ledende SAP Business One forhandler, som bistår våre kunder med konsulentarbeid eller utviklingsarbeid med kunder over hele verden. Vi ble grunnlagt i 1997, og siden det har Boyum IT implementert og levert støtte for ERP-systemer over 15 år. Siden begynnelsen har vår filosofi vært å tilby profesjonelle brukere en god og trygg IT-løsning med høy pålitelighet og sikkerhet. Les mer på Boyum IT sine nettsider. Gurusoft er Boyum ITs strategiske partner innenfor netthandel. 

Om Bridgestone/Gjerde & Byhring

Vi er verdens største dekkprodusent med en omsetning på ca. 100 milliarder kroner årlig. Hver dag produserer Bridgestone ca. 500.000 dekk. Vi produserer dekk for person-, vare-, SUV, busser, lastebiler, anleggsmaskiner og motorsykler + andre. Bridgestone har utviklet Blizzak, med Multicell Gummi. Blizzak er verdens mest solgte vinterdekk. Les mer på nettsidene.