Til toppen
Jeg jobber mye med kundene våre her i Gurusoft, og du møter meg oftest som prosjektleder. Mitt mål er at du alltid har den riktige informasjonen til riktig tid, og at alles forventninger til hverandre er samstemte. Jeg liker å se på meg selv om en overryddig person - på en god måte, jeg lover!
Kjersti Arneberg

Min rolle i Gurusoft

Jeg jobber som prosjektleder her i Gurusoft. Kanskje er jeg den som holder i prosjektet du er en del av? I tillegg til vanlige prosjektlederoppgaver, fungerer jeg også som rådgiver, har opplæring med dere, samt støtter dere med det dere trenger av informasjon. God og tydelig kommunikasjon er det viktigste i min rolle. Jeg streber etter at vi har tydelig forventninger til hverandre i prosjektet, og at dere får den støtten dere trenger fra oss - vårt mål er alltid å gjøre dere så gode som mulig. I tillegg til dette holder jeg øye med økonomien i prosjektet vi har sammen, for å kunne rapportere om det oppstår avvik fra estimatene dere har og hvorfor. Du kommer nok til å merke når du er i prosjekt med meg, at jeg er godt over gjennomsnittlig opptatt av struktur og orden - jeg er faktisk én av de få personene som liker å rydde. Jeg vil alltid ha oversikt over prosjektene jeg er prosjektleder for; hva som gjenstår, hvem som skal gjøre hva, hva du som kunde skal gjøre, osv. Det beste med min rolle i Gurusoft er likevel at jeg har gleden av å jobbe med mange ulike typer bedrifter i ulike bransjer - ingen dag på jobb er lik!

I tillegg til å være prosjektleder, jobber jeg med innholdet som ligger i vår flotte Kundeportal. Her produserer vi innhold, både sider og artikler, med informasjon som vi tenker kan være relevant for deg som kunde. Dette er informasjon om alt fra valg av betalingsløsning, hvordan du hindrer at roboter registrer seg, til oppsett av attributtsett og mye mer. Vårt grunnprodukt er utstyrt med mange muligheter, men det er ikke alltid like lett å vite om alle mulighetene. Vi ønsker at du som kunde skal ha tilgang til så mye informasjon som mulig om hvordan du kan bli så god som mulig. Gi oss tilbakemelding dersom det er noe dere ønsker mer informasjon om, enten til meg eller på e-post her: netthandel@gurusoft.no

Vi setter alltid stor pris på deres tanker og meninger!

Min bakgrunn

Med en bakgrunn innen utdanning og økonomi er ikke jeg blant Gurusofts med mest teknisk kompetente. Dette har sine fordeler, blant annet at jeg fokuserer på hensikten til deres ønskede løsning, med fokus på kost/nytte og behov, mer enn det tekniske aspektet.

Jeg er faktisk utdannet lektor, og har jobbet på både ungdomskole og videregående skole. Jeg har undervisningkompetanse i historie, samfunnsfag og fransk. Likevel har jeg også undervist i norsk, engelsk og litt matematikk. Hvordan gikk jeg fra å være lærer til å jobbe med netthandel, lurer du? Selv om jeg trivdes som lærer, merket jeg tidig at dette ikke var det rette sporet for meg - jeg ønsket meg andre utfordringer! Jeg har derfor valgt å videreutdanne meg med en erfaringsbasert master i strategisk ledelse og økonomi (MBA). Jeg vet hva du tenker "master nummer to, at hun orker", men jeg koser meg med å lære nye ting! Jeg har allerede tre år med økonomistudier bak meg før dette, så jeg stilte ikke helt på bar bakke. I dette studiet fokuserte jeg på fjernledelse, for best å kunne holde kommunikasjonen og arbeidsflytene optimale tross geografisk distanse. 

Før jeg startet jobben min i Gurusoft, arbeidet jeg som rådgiver for skoler og bedrifter i bruk av interaktive skjermer. Interaktive skjermer er, kort fortalt, store touch-skjermer som står framme i klasserom eller møterom. Hovedsaklig holdt jeg kurs for skoler og bedrifter om bruk av skjermene, forankret i pedagogiske og fagdidaktiske prinsipper.

Jeg har også hatt en fot i kino-bransjen i flere år da jeg bodde i Tromsø. Jeg jobbet for Aurora Kino i mange og år, og var styremedlem i to av disse. Jeg har også jobbet som visningskoordinator på Nordisk Ungdom Filmfestival (NUFF), samt som stedansvarlig på Aurora Kino Fokus flere år under Tromsø Internasjonale Filmfestival (TIFF). Jeg kan ikke veldig mye om film, selv om man skulle tro det. Jeg gikk nesten aldri på kino, til tross for at det var gratis for meg.

Kort fortalt er jeg er pedagog-økonom oppfostret blant ledninger og skjermer, med et hjerte for fjernledelse og digital kommunikasjon. 

Annet om meg

Dersom du har hørt meg snakke kan du kanskje gjette at jeg er fra Tromsø. Jeg har også bodd i Oslo, København og på Bardufoss, før jeg til slutt endte opp her i Sandefjord med samboer og ett barn. Jeg prøver så godt jeg kan å holde på dialekten min, så du må gjerne si ifra dersom du hører noe som ikke er ekte "Tromsisk". 

Dersom du lurer på noe om meg, min rolle i Gurusoft eller bakgrunnen min, er det bare å spørre!