Til toppen
Som kundeservicekonsulent er det viktig for meg å bistå dere så godt jeg kan med det som dere har behov for.
Kasper Markussen

Rolle i Gurusoft 

Jeg jobber på Kundeservice som en del av teamet som skal sørge for at saker i vårt supportsystem blir ivaretatt, og følge dere opp med de behov for bistand dere har. 

Jeg har også ansvar for å følge opp bestillinger av SSL-sertifikater, og vil bistå dere slik at denne prosessen skal gå så smertefritt som mulig.  

Min bakgrunn 

Med mine 22 år er jeg det amerikanere refererer til som en “rookie”. Første møte med arbeidslivet var som kundebehandler i den lokale sportsbutikken, Stokke Sport. Der lærte jeg meg å snakke om smått og stort med et bredt utvalg av forskjellige mennesker. Jeg solgte brodder til engstelige pensjonister, 2XU-tights til håpefulle treningssenter-entusiaster og skisko til menn i midtlivskrisen som garantert hadde bedre peiling enn meg. Hvis det er en ting middelaldrende menn har kontroll på så er det friluftsutstyr. Likevel er det utrolig hvor mange ganger man kan si at Swix er små i størrelsen før noen tar deg på det. 

Jeg begynte rett på en bachelorgrad i Medier og Kommunikasjon ved OsloMet etter videregående, og har jobbet som BPA ved siden av studiene. Det hender fortsatt at jeg jobber en lørdag når energinivået tillater det. Ellers har jeg en fortid som researcher og journalist i NRK, barnehageassistent og diverse strøjobber innen jordbruk og gårdsdrift. Det hører med når man er fra Stokke. 

Jeg anser meg selv som kommunikatør og journalist som har litt mindre kunnskap når det kommer til det aller mest tekniske. Jeg er omringet av mer teknisk begavede guruer, så det skal godt gjøres å ikke plukke opp en ting eller to. Uavhengig av de talentfulle kollegene mine er jeg tross alt en millennial og har nærmest fått iPad, Instagram og Zalando i morsmelka. Web-design og informasjonsarkitektur var også en del av studieløpet.

I mine øyne er forståelige forklaringer og løsninger på abstrakte problemstillinger alltid en mangelvare - og der kan jeg definitivt være deres go to! Jeg har allerede stilt de dumme spørsmålene for dere.

Annet om meg 

Jeg har hatt en vinglete fotballkarriere som nylig har fått vind i seilet og jeg er nå trofast til Eik i 3.divisjon. Foruten å spille fotball er jeg sjeldent like følelsesmessig ustabil som når Liverpool spiller.
Hvis jeg ikke er på den lokale gymmen finner du meg foran rørforsterkeren i et forsøk på å utvikle rytmisk sans og gitarferdigheter.