Til toppen
Det som gleder meg mest er å finne fram til løsninger som dekker behovet, og vite at vi fant fram til de beste løsningene innenfor rammene.
Jennifer Strand

Rolle i Gurusoft

Jeg begynte i Gurusoft i april 2021, og jobber som konsulent og systemutvikler. Jeg har en variert teknologisk bakgrunn, og vil arbeide med både utvikling av funksjonalitet/design i nettbutikken og integrasjon. Jeg gleder meg til å treffe dere over en utfordring som vi løser sammen. 

Min bakgrunn

Jeg har interessert meg for teknologi helt siden jeg var liten. Jeg begynte å jobbe som programmerer så tidlig som i 1995 samtidig som jeg gikk på skole. Jeg tok en bachelorgrad i programmering og var ferdig med den i 2000. Det betyr at jeg har vært så heldig å fått være med på en spennende og eksplosiv utvikling på det teknologiske feltet. Det betyr nok også at vi har ett eller annet vi kan snakke om rundt nostalgiske programmeringsspråk dersom du også skulle ha vært så heldig å ha vært borti det. 

Jeg har jobbet med teknologi i hele min karriere, og har vært innom ulike områder. Det siste jeg arbeidet med var barn og programmering, og det har vært utrolig lærerikt og givende. Ingenting er som å se hvor stolte barna blir når de får til ting og løser en utfordring.

Annet om meg

Jeg er født og oppvokst sørvest i USA, og jeg flyttet til Norge i 2007. Jeg er en skikkelig norsk-amerikaner, og det hører du nok også. Men jeg ønsker å forbedre språket, og arbeider med det - så bær over med meg dersom det kommer noen engelske uttrykk i ny og ne - jeg har lagt merke til at dere også tyr til det når det passer bedre :) 

Ellers så har jeg et hus fylt av unger og glede, og en skokk med Islandshester utenfor. En perfekt ettermiddag er å si hei til hesten, stelle, sale opp og oppleve livet i lag med den noen timer. Fredfylt, fartsfylt - og tilstede. Det gir meg energi - og pusterom.