Til toppen

Integrasjon

Integrasjon oppleves ofte som den største utfordringen i et e-handelsprosjekt. Spesielt for dere med flere tusen produkter og et betydelig antall kunder og ordre, er gode og dype integrasjoner avgjørende.

Integrasjon er på mange måter navet og kjernen i våre kunders økosystem. Det å være best på integrasjon forplikter, det vet vi. Hvorfor kan Gurusoft si at vi er best på integrasjon? Det fulle svaret får dere som ber om nærmere innsyn i vår teknologi og produkttilbud, men noen av våre fordeler skal vi dele også her.

Best på integrasjon

  • Gurusoft har utviklet en egen integrasjonsplattform – Gurusoft Integration – som synkroniserer data fra bakenforliggende systemer og mellomlagrer data i nettskyen. 
  • Standard integrasjon med ERP systemer som Visma Global, Visma Business, Visma.net, Visma Retail CS, Microsoft Dynamics NAV og SAP Business One.
  • Vi har også levert e-handelsløsning integrert med andre ERP systemer som Microsoft Dynamics AX, SAP ERP/R3, Netsuite, Data Nova og Hansa ERP. 
  • Integrasjon med bildeserver, produktkataloger, leverandører, betalingsløsninger, fraktløsninger og 3. parts løsninger inngår også i en typisk Gurusoft leveranse. 
  • Gurusoft har også utviklet plugins/programkode spesielt for Visma Global, Visma Business og Dynamics NAV. Programvaren installeres på ERP server og gir Gurusoft tilgang til å lese ut data i både standard og kundens tilpassede tabeller.
  • Suksess med e-handel = integrasjon; det er en forutsetning med fleksible og dype integrasjoner for å lykkes med deres e-handelsløsning. Gurusoft har både produktene og kompetansen som skal til for å lykkes med å løse deres integrasjonsbehov.