Til toppen

Hva er utvidelser?

Utvidelser er løsninger og funksjoner, utover vår startpakke, som gjør det enkelt og effektivt for våre kunder å lage spennende og tiltalende innhold som hjelper å sikre en moderne og attraktiv nettbutikk. Foreløpig har vi fokusert på utvidelser som hjelper dere med innholdsmarkedsføring, og dette er dermed funksjonalitet som enkelt vil hjelpe med å skille deres nettbutikk litt ut fra mengden. 

Dette er løsninger som vi har erfart at flere ønsker seg, og som tidligere ble utviklet og levert som kundetilpasninger, men som vi nå har standardisert og produktifisert. 

Utvidelsene dekker ulike behov, og vi anbefaler å velge de utvidelsene som sikrer at dere får presentert nettbutikken nøyaktig som dere ønsker. 

Fordelen med å kjøpe standardiserte utvidelser er at:

  • de har en fast og kjent pris
  • prisen er rimeligere enn om dere bestilte samme funksjon som en kundetilpasning
  • kvaliteten på løsningen vil være høyere enn om vi kun leverte det som en kundetilpasning
  • og dere reduserer vedlikeholdskostnader ved oppgraderinger

Mange av disse nye utvidelsene er sideelementer. Det betyr at dere selv velger når og på hvilke sider dere ønsker å ta dem i bruk, og kan bl.a. ta dem i bruk i maler. For mer informasjon om sider og sidemaler se her.

Vi utvikler stadig nye utvidelser, så tips oss gjerne hvis dere har ønsker. 

Utvidelser er tilgjengelig fom. versjon 1802.

PS! Dersom dere har ønsker som avviker litt fra vårt standardprodukt, så kan våre konsulenter alltid lage kundetilpasninger på toppen av disse utvidelsene.

Fremdeles lyst til å vite mer?