Til toppen
Jeg blander meg i det meste som skjer i Gurusoft - spesielt det som har med våre kunder, produkter, prosjekter og leveranser å gjøre.
Hilde Strøm Larsen

Rolle i Gurusoft

Jeg er er leder for vår Konsulentavdeling og Kundeservice, noe som innebærer at jeg er ansvarlig for det meste som gjelder våre kunder, og alle våre konsulenter. Dette er en utrolig spennende og givende jobb da vi har hyggelige kunder og dyktige Guruer på laget. Det kan selvsagt også være krevende - som er akkurat sånn vi ønsker å ha det.

I mange av våre prosjekter vil dere også treffe meg som prosjektleder. Jeg brenner for områder som innebærer struktur og orden, og koser meg med prosjektplanlegging, prosjektverktøy og regneark, noe som nok ikke alle våre Guruer gjør. Jeg vil hjelpe å holde kontroll på og fremdrift i våre felles prosjekter. 

Utover disse to offisielle rollene, har jeg en tendens til å blande meg i det meste, noe som innebærer at jeg er involvert i alt fra produktutvikling, testing, Kundeportalen, fakturering, fester og feiringer, opplæringsvideoer og generelle kvalitetsforbedringer.

Som ivrig og krevende bruker av egen programvare tror jeg også jeg er med på å gjøre våre produkter bedre, både mer brukervennlig og mer brukertestet, noe som også vil komme våre kunder til gode. 

Min bakgrunn

Jeg har en 4-årig økonomiutdannelse fra BI, først 3 år ved BI-Bergen, og senere ved siden av full jobb i Oslo. 

Etter studiene startet jeg å jobbe i oljebransjen i Stavanger. Der ble jeg raskt den som fikk/tok ansvaret for IT-området og har siden holdt meg i IT-bransjen. 

Jeg har etterhvert lang erfaring som prosjektleder og leder av IT-avdelinger og Kundeservice, blant annet hos Telenor Mobil og Evry.

Jeg har vært med i Gurusoft siden oppstarten sommeren 2007 og er en av 6 eiere som alle jobber i firmaet. 

Annet om meg

Jeg er sannsynligvis den med minst teknisk bakgrunn av alle i Gurusoft. Men jeg liker å tro at det gjør meg til en ypperlig tester. Mine kolleger, både nåværende og tidligere, omtaler meg ofte som "hun med DDS". Dette er fra en sketsj på NRK som tar for seg "Digitalt Destruktivt Syndrom" - som er de som har en kronisk ødeleggende effekt på all teknologi. Dette innebærer at hvis det er mulig å fremprovosere en usannsynlig feil så er jeg riktig dame for jobben. Hvis dere kjenner noen med DDS, eller tror dere kan ha det selv, kan dere se mer om det her.

Siden jeg var liten har jeg flyttet en del rundt, og jeg har etterhvert fått en utvannet dialekt som ikke alle tar hvor kommer fra. Mange av dere vil sannsynligvis ha hørt meg prate mye på våre opplæringsvideoer, og hvis dere lurer på dialekten så er den en fin blanding av stedene jeg har bodd, som er: Bergen, Asker, Tananger, Sandnes, USA/Oklahoma, Sandnes, Bergen, Oslo og Sandefjord, omtrent i den rekkefølgen. Jeg regner meg fremdeles som bergenser, og stortrives i ordentlig vestlands-vær.

Jeg er opptatt av at vi stadig skal forbedre oss, og dersom dere har tilbakemeldinger og innspill rundt vår kundeservice, konsulenttjenester eller produkter, så ta det gjerne med meg. Vi ønsker at dere utfordrer oss og hjelper oss sånn at vi kan bli bedre.