Skip to main content
Til toppen

Handle på vegne av andre kunder

 

Kunde "Handle på vegne av andre AS" kan sende ordre for "Noen handler for meg AS". 
Med denne løsningen kan 1 bruker handle på ulike kundenummer/brukere. 

I vår standard løsning er det sånn at 1 kunde kan ha mange brukere, mens 1 bruker kun kan være tilknyttet 1 kunde. Flere av våre kunder har behov for en løsning der 1 bruker kan handle på ulike kundenummer/brukere. D​ette løses av denne GuruLabs-løsningen,
hvor man får mulighet til å koble 1 bruker mot flere kunder (kundenummer).

Brukeren som handler på vegne av en annen kunde, får kun tilgang til de sidene og produktene den kunden man handler på vegne av selv har tilgang til, slik at de ikke kjøper noen "ulovlige" produkter på vegne av en annen kunde. Det vil si at løsningen har støtte for tilgangskontroll.

PS! Selv om det ser, og oppleves, relativt likt som Selgerverktøy, så er det en egen selvstendig løsning. D​ette gjelder kun frontend-funksjonen. Det er også lagt inn vesentlig arbeid med admin-funksjonalitet tilknyttet denne løsningen.

 

 

Hvem passer denne løsningen for?

A​lle kunder som har brukere som skal kjøpe inn for flere ulike kunder/kundenummer vil trenge denne løsningen. F.eks. kan det være storkunder som har flere ulike kundenummer, det kan være fordi det er ulike selskaper (f.eks. datterselskaper), ulike regnskap, fakturaadresser, eller leveringsadresser, og det derfor er valgt å opprette flere ulike kundenummer for en stor kunde/organisasjon.

Ofte kan det være innkjøpere som skal kunne legge inn ordre på tvers av flere kunder/kundenummer hos en hovedkunde, eller som faktisk opererer på tvers av flere selskaper, som f.eks. en forhandler.

Løsningen vil også fungere i samspill med tilleggsproduktene "Rollestyring"
og "Tilgangskontroll".

 


pilot-boy

Vil du være pilot?

Les mer
wireframes'

Se hva vi jobber med

Les mer
girl in laboratory

Hva er Gurulabs?

Les mer
lightbulb

Meld inn nytt forslag

Les mer
Lenker
Min side