Skip to main content
Til toppen

Gurusoft vokser - nye guruer på vei inn!

Gurusoft opplever sterk etterspørsel etter våre produkter og tjenester. Vi har nå vært gjennom en vellykket rekrutteringsprosess som igjen bekrefter Gurusofts posisjon og at vi er en attraktiv arbeidsplass!

Vi har nå funnet spennende kandidater for stillinger innen prosjektledelse, webutvikling, kundeservice og systemadministrasjon.

Rekrutteringseksperter - Hodejakt1
Rekruttering er en krevende prosess og vi bruker erfarne spesialister til å hjelpe oss med å finne og velge ut nye guruer. Trond Rasmussen og Frid Aulund fra rekrutteringsfirmaet Hodejakt1 har bistått Gurusoft i rekrutteringsoppdraget. 

På bildet ser vi fra venstre oppdragsgiver og leder for konsulent- og kundeserviceavdelingen Hilde Strøm Larsen, Frid Aulund og Trond Rasmussen fra rekrutteringsselskapet Hodejakt1.

 

Frid Aulund forteller at det er utrolig hvor mange dyktige medarbeidere som er tilgjengelig for Gurusoft. Gurusoft fremstår i markedet som en faglig sterk bedrift og over hundre søkere ønsket å bli guruer.

Gurusofts foredrag og faglige samarbeid med Universitet i Sørøst-Norge var godt kjent blant flere av søkerne. 

Ble speed-intervjuet av fremtidige guruer    
Kandidater som har gått gjennom Hodejakt1s nåløye blir invitert til speed-intervjuer med fremtidige kollegaer i Gurusoft. Et opplegg som vi for øvrig har fått mye skryt for av de som har deltatt på opplegget. 

Vi vil takke alle som har engasjert seg og bidratt til at vi nå har fått rekruttert nye kollegaer.

 


 

Lenker
Min side