Til toppen
Jeg er en kundeservicekonsulent som brenner for å hjelpe, lære bort og forstå våre kunders behov.
Fredrick Torheim Ekeberg

Rolle i Gurusoft

Ofte er det meg du kommer i kontakt med først etter at dere har lansert ny nettbutikk og du henvender deg til oss for bistand. Jeg vil typisk gjøre en innledende undersøkelse av saken og forsøke å løse / bistå dere med det jeg kan, svare dere på spørsmål dere måtte ha, eller gjøre andre avklaringer som er hensiktsmessige for saken. Jeg bringer også saker videre til våre konsulenter og sørger for at saken blir ivaretatt.

Jeg er på mange måter deres "vaktbikkje", og hovedfokuset mitt er at dere som kunde blir ivaretatt når dere melder inn saker til oss. 

Iblant fungerer jeg også som en prosjektleder i leveranser, og ved oppgraderinger til nye hovedversjoner som kundene våre har.

Rollen min i Gurusoft krever at jeg kan litt om "alt" det kundene våre lurer på, noe som gjør hverdagen min spennende. Da får jeg utfordret meg selv på flere områder, og jeg føler jeg får en større forståelse for helheten og hva som er viktig for deg som kunde på flere områder. Dette føler jeg kommer til nytte både for deg som kunde av Gurusoft, men også for meg selv når jeg skal hjelpe dere i saker dere melder inn til oss. 

Min bakgrunn

Jeg startet i min første deltidsjobb som 14-åring hvor jeg jobbet som kundebehandler og med treforedling hos den lokale trevirkebedriften Hasås i Kodal hvor jeg er oppvokst. 

Der jobbet jeg frem til jeg gikk inn i førstegangstjenesten, hvor jeg tilbrakte ett år som vaktgardist i Garden. 

Videre har jeg jobbet som kundebehandler hos Maxbo ved siden av studiene mine i Oslo.

Innen utdanning så har jeg en bachelor i E-Business som jeg tok i årene fra 2015-2018 på Westerdals i Oslo.

Jeg har jobbet i Gurusoft siden jeg ble ferdig med bachelorgraden min, og har vært ansatt her siden juni 2018.

Annet om meg

Jeg er nok over gjennomsnittet interessert i fotball og vier (til min samboers store frustrasjon) utallige timer i året til å følge favorittlaget mitt Liverpool, men jeg ser gjerne på de fleste andre kamper også hvis mulig. Hvis ikke Liverpool spiller sitter jeg gjerne med 2-3 skjermer for å følge med på diverse kamper som spilles rundt omkring i Europa. Dette er noe jeg har god trening i, da jeg har 3 skjermer som stort sett krever min oppmerksomhet i løpet av en arbeidsdag. 

Jeg spiller også fotball selv for Andebu, som for tiden spiller i 7. divisjon.

Ellers spiller jeg Padel minst èn gang i uken, og vi er en fast gjeng fra Gurusoft som spiller sammen på onsdager. Jeg spiller også en del runder med Frisbeegolf i løpet av året.

En liten "funfact" om meg selv er at jeg og kompisgjengen samles 1. juledag hvert år for å se på Flåklypa Grand Prix. Da er dressen på, og vi heier Reodor Felgen inn til førsteplassen hvert eneste år. Like spennende hver gang!