Til toppen
Jeg hjelper dere med prosjektutvikling, tilpasninger av nettbutikken deres, integrasjoner og råd innen internettmarkedsføring og SEO.
Eugene Hutornuk

Rolle i Gurusoft

Jeg jobber som konsulent og systemutvikler i Gurusoft. Oppgaven min er å hjelpe dere med å tilpasse nettbutikken til deres behov samt med å implementere nødvendige integrasjoner.

Jeg har lang og bred erfaring innen SEO, betalte annonser og internettmarkedsføring og kan gjerne gi råd om oppsett av Google Analytics, Google Tag Manager og alt annet relatert til søkemotoroptimalisering.

Min bakgrunn

Juni 2020 fullførte jeg en Bachelorgrad i Informatikk: språkteknologi ved Universitetet i Oslo. Denne studielinjen gir bl.a. god bakgrunn i kunstig intelligens og maskinlæring.

Opprinnelig kommer jeg fra Hviterussland. Jeg fullførte bachelorgrad i interkulturell kommunikasjon ved Minsk statsspråklige universitet og så bachelorgrad i finans ved Hviterussisk statlig økonomisk universitet. I løpet av mer enn 10 år jobbet jeg som SEO-konsulent, leder av SEO avdeling og leder av trafikkanskaffelse i hviterussiske IT selskap. I 2016 flyttet jeg til Norge.

Annet om meg

Det ekte navnet mitt er Yauhen, eller egentlig ikke helt, fordi i Hviterussland bruker man kyrillisk alfabet. Jeg bruker Eugene som en internasjonal alternativ.

Jeg elsker å programmere og eksperimentere med forskjellige programmeringsspråk. Jeg holder meg oppdatert på nye trender i webutvikling og maskinlæring hele tiden. 

På fritiden liker jeg å tilbringe tid med venner, stå på snowboard om vinteren, sykle og svømme om sommeren.