Til toppen
Jeg er en utvikler og løsningsansvarlig som har fokus på å finne løsninger som dekker deres behov.
Einar Nyland Kjær

Rolle i Gurusoft

Min rolle i Gurusoft er først og fremst som utvikler og løsningsansvarlig, men det innebærer så mye mer enn bare programmering. Noe av det aller viktigste for at dere skal lykkes med nettbutikken deres, er å diskutere behov og løsninger sammen, og sikre at både dere og jeg forstår behovene før vi setter i gang å utvikle løsninger for dere. 

Jeg jobber både med integrasjoner og løsninger i selve nettbutikken, men jeg har normalt hovedfokus på nettbutikken.

I enkelte tilfeller har jeg til og med jobbet som prosjektleder, men jeg trives nok aller best når andre tar den rollen i våre prosjekter.

Jeg har jobbet i Gurusoft siden 2014 og har etterhvert god kjennskap til de utfordringer dere opplever når dere skal ta forretningen deres ut på internett og satse på netthandel. Dere vil bli overrasket over hvor ofte vi hører om de samme utfordringene pakket inn med forskjellige ord.

Min bakgrunn

Jeg har en bachelorgrad i "Informasjonssystemer og IT-ledelse" fra Høgskolen i Vestfold (nå Universitetet i Sørøst-Norge).

Før jeg startet i Gurusoft har jeg jobbet med klær, både i butikk og lager. Etterhvert fikk jeg ansvar for 7-9 butikker med opptil 70 ansatte totalt.

Annet om meg

På fritiden har jeg brukt mye tid på lokalfotball med streaming av fotballkamper og analyse av av kamper i ettertid.

I fotballsesongen følges det nøye med på Fram Larvik.

Jeg har to hunder hjemme, en liten kjeftesmelle og en stor valp som ikke vet at den har blitt stor.