Til toppen

Netthandelsplattform for Modulvegger har som fokus å bygge bedre salg og opplæring av bedriftskunder. Her skal de gjennom brukervennlig navigasjon og enkel handel skape en mer effektiv hverdag for Salgsavdelingen til Modulvegger, og ikke minst kunders opplevelse av profesjonalitet og tilgjengelighet av Modulveggers produkter og informasjon. Automatisering av forretningsprosesser og selvstendige kunder gir unike muligheter!

Brukervennlige løsninger for både Modulvegger og kunder

Fleksibilitet og skalerbarhet, vokser med Gurusoft

Mer ferdigvare og færre konsulenttimer

HyllevareIntegrasjon med forretningssystemer som Visma Business

Programvare tilpasset norske og nordiske SMB virksomheter — B2B og B2C


Valg av design med kundeeksempler

 

Investering i presentasjonslaget kan gjøres når som helst. Vår erfaring er at mange kunder i første fase fokuserer på etablering av forretningslogikk, integrasjoner og automatiserte verdikjeder og at investeringer i presentasjonslaget kommer i en fase 2. 

Vi har en avansert motor for å styre design selv. Dere kan se på våre demo sider som gir et inntrykk av mulighetene dere har til å tilpasset nettsidens/nettbutikkens presentasjonslag (front end). Gurusoft har bygget inn funksjonalitet for innholdsmarkedsføring og gir administrator mulighet til bygge opp innholdssider selv. Les mer om våre løsninger på gurushop.no.
 

Kundeopplevelse og brukervennlighet, er noe som er i høysete hos Gurusoft! Om det er bransjeløsnigner som www.hyttetorget.no som er opptatt av kvaliteten i produktinformasjon, der www.rightpricetiles.no har et høyt fokus på brukervennlig handlekurv. Right Price Tiles, som de fleste kunder, har også fokus på gode søkefunksjoner for lett navigering.

www.triple-s.no er opptatt av mye opplæring, og ikke minst enkelt for å la nye bedriftskunde melde sin interesse; https://www.triple-s.no/login. De som flere bruker også hurtigkasse for proffkunder som vet hva de skal ha. 

 

Det er mange muligheter, og mindre begresninger med Gurusoft Ecommerce

Kunder med fokus på visuelt uttrykk:

Jane Iredale

Jane Iredale

Niche

Niche

Deguy Fashion

Deguy Fashion


Kunder med tekniske produkter:

Foss Fiberoptikk

Foss Fiberoptikk

Jacobsen Dental

Jacobsen Dental

Right Price Tiles

Right Price Tiles


Kunder med fokus på innhold og opplæring: 

Løplabbet

Løplabbet

Kristiania Høyskolen

Kristiania Høyskolen

Triple-S

Triple-S


 

LITT AV HVERT

PRODUKTER

PRODUKTER

Pakkeløsninger, moduler og utvidelser

BLOGG

BLOGG

DEMO

DEMO

DEMOSTORE


HVORFOR ET SAMARBEID MED GURUSOFT FOR DIN NETTHANDEL?

 

Vi snakker forretning, ikke teknologi, med våre kunder. Etter en samtale med Gurusoft, ser vi på hvordan vi løpende kan optimalisere deres forretningsbehov, ønsker og mål med bruk av vår programvare riktig.  Vi har som mål og  øke muligheter for digitalisering og økt konkurransekraft i deres verdikjede.

Brukerdrevet produktutvikling med kort vei mellom kunde, support og utvikler gir oss en unik mulighet til å utvikle brukervennlige og tidsbesparende bransjeløsninger. 

Fagkunnskap og innovasjon, med tilhold i netthandelsbyen Sandefjord tar vi pulsen på netthandelen hver dag. Vi brenner for vårt fag, våre produkter og suksess for våre kunder!