Til toppen
Jeg er en løsningsarkitekt som brenner for å finne gode og effektive løsninger på små og store utfordringer.
Edvard Susnic Krossøy

Rolle i Gurusoft

Jeg jobber som løsningsarkitekt, og bistår derfor kunder som rådgiver og sparringspartner i arbeidet med nettbutikken. Jeg hjelper til med å bygge en nettbutikk på Gurusofts nettbutikkplattform som er tilpasset deres behov, og som gjør at nettbutikken blir en sukksess for deres forretning.

I min rolle som løsningsarkitekt er jeg også involvert i produktutviklingen vi gjør i konsulentavdelingen, og sørger for at våre kunders behov blir tatt vare på i videreutvikling av vårt grunnprodukt. Som en del av dette arbeidet bistår jeg også en god del med testing, så testfasen er noe jeg er godt kjent med og synes er viktig.

Samtidig bistår jeg ofte med opplæring og brukerstøtte i bruk av vårt grunnprodukt, og bistår gjerne med avanserte funksjoner som oppbygning og bruk av attributter og priser, samt design og oppbygning av innhold i nettbutikken. Jeg er også kjent som "Excel-guruen" og kan løse de fleste utfordringer dere måtte ha med å bearbeide data i regneark som skal brukes i nettbutikken.

Min bakgrunn

Jeg har en mastergrad i "Information management" og "Business Intelligence" fra Maastricht University i Nederland, en bachelorgrad i økonomi og administrasjon fra Norges Handelshøyskole i Bergen, og et årsstudium i datavitenskap fra Universitetet i Bergen. Gjennom utdanningen har jeg derfor en relativ bred bakgrunn, og er ingen rendyrket utvikler, så mye av det jeg kan når det kommer til utviklingen har jeg faktisk lært selv. Jeg synes selv denne bakgrunnen passer godt med min rolle som løsningsarkitet i Gurusoft, og gir en fin allsidighet som passer godt inn i det teamet vi har her i Gurusoft, hvor vi har en fin miks av ulike egenskaper.

Jeg har jobbet i Gurusoft siden 2013, hvor jeg begynte med å jobbe deltid mens jeg studerte og fast hver sommer. Gjennom det har jeg fått prøve flere ulike roller og oppgaver, og har lært utrolig mye som jeg i dag har stor nytte av.

Annet om meg

Som en over-ivrig løsningsarkitekt er jeg nå veldig oppdatt av nye teknologier som Docker og Kubernetes, blant annet til bruk i testing og til å drifte diverse mikrotjenester. I tillegg har jeg en stor interesse for maskinlæring og kunstig intelligens, som jeg jobbet med i min masteroppgave.

På fritiden er jeg glad i å være aktiv, og liker å drive med idrett. Spesielt fotball og tennis, som jeg spiller så ofte det jeg har tid og mulighet. Jeg er også veldig interessert i basketball, og følger NBA tett. Det selv om jeg aldri har drevet med det selv, jeg bare synes det er en utrolig kul sport som det er veldig gøy å følge med på. Om vinteren er jeg glad i å stå på ski, både bortover og nedover, men foretrekker fortsatt sommeren om jeg må velge.