Til toppen
Jeg liker å se etter løsninger.
Christian Nyland Kjær

Rolle i Gurusoft

Jeg jobber som prosjektleder i Gurusoft og begynte august 2021. Min rolle vil først og fremst være som deres hovedkontakt i prosjektet. Jeg vil være den som holder oversikt og fremdrift, og er ansvarlig for leveransen. Samtidig ønsker jeg å være deres samarbeid- og sparringspartner som kan hjelpe til med det dere lurer på, og finne løsninger som gagner dere.

Min bakgrunn

Jeg har svennebrev som mediegrafiker, med hovedfokus på trykte medier. 

Har tidligere jobbet med klær, både butikk og lager, samt ansvarlig for sommeransatte og butikker. Videre gikk veien til design og trykk, som ble min hovedsyssel i litt over 10 år. Jobbet de siste årene med å ha hovedansvaret for produksjon, planlegging, effektivisering og leveranser i et trykkeri.

Er for øvrig en erfaren netthandler.

Annet om meg

På fritiden bruker jeg mye tid på å følge med på sport, hvor fotball får brorparten av tiden. Ellers av aktiviteter brukes det mye tid på sykling og buldring. Lett å fascinere og engasjere, synes det meste oppleves interessant og liker å lære meg nye ting.

Har samboer, hus, to biler.

Og for ordens skyld, så kan det være lurt å nevnte at jeg har en tvillingbror som jobber i samme firma. Det er ikke utenkelig at dere kan møte oss begge, samtidig.