Til toppen
Min jobb er som utvikler og konsulent, der jeg er spesialisert innen design. Du kan gjerne kalle meg en designguru!
Alexander Gundersen

Rolle i Gurusoft

Jeg startet i Gurusoft desember 2017. Min jobb er som utvikler og konsulent, der jeg er spesialisert innen design. Du kan gjerne kalle meg en designguru. Noen av våre innholdselementer har jeg vært med å utvikle, og jeg har også vært involvert i flere tilleggsprodukter som vi tilbyr. Skulle dere ha behov for større designtilpasninger i nettbutikken deres, så er det stor mulighet for at jeg implementerer det.

Jeg syns arbeidet med å implementere ett design er en morsom prossess å jobbe med, siden du ser resultatet av arbeid ditt med engang. Normalt er designet siste "finish" av en implementasjon, når alt av funskjonalitet er ferdig utviklet. Så å få ferdigstilt og overlevert til kunden syns jeg er gøy og givende.

I det siste har jeg også fått mer ansvar for designendringer relatert til grunnproduktet vårt.  

Skulle dere ha behov for å diskutere og løse andre tilpasninger i nettbutikken kan jeg selvsagt også hjelpe, men det å utvikle integrasjoner overlater jeg stort sett til andre. 

Min bakgrunn

Jeg ble ferdig utdannet ved Universitetet i Stavanger i 2017 med en bachelorgrad i datateknologi. Da jeg bodde i Stavanger, jobbet jeg i Telenorbutikken som selger, men også som kundemottaker og kundeservicemedarbeider.

Samtidig som jeg studerte, var jeg med i en studentgruppe som jobbet med å utvikle en app for restaurantbransjen. Selv om jeg ikke er involvert lenger, så har min tid i dette prosjektet gitt meg nyttig kunnskap som jeg har tatt med videre som ansatt i Gurusoft. 

Annet om meg

Siden jeg skrev bacheloren min i samarbeid med ABB Robotics Bryne, så har jeg vært interessert i automatikk. I likhet med mange i Gurusoft driver jeg med hjemmeautomasjon. Foreløpig så har jeg satt opp temperaturmåling og generelle plantesensorer, men planen er å utvide dette etterhvert.

Utenom det så er jeg glad i å bygge PCer og spiller både på PC og Playstation. Når det er sesong følger jeg også med på Formel 1 hver helg.